Behringer Truth B2031A

Pierre niko

PRODÁNO: Behringer Truth B2031A

Příspěvek od Pierre niko »

Prodám pár studiových monitorů Behringer Truth B2031A ve výborném kosmetickém stavu a v perfektním funkčním stavu. Zakoupeny před asi 5ti lety, reálně mají nahráno asi 100 večerů (tak 800 hodin), takže skoro nepoužívány. Nicméně jsou zahrané a ready to use. Ideální pro člověka, který chce vstoupit do oboru a chce slušné poslechy, na kterých se už dá míchat, ale neutratí majland. Prodávám z důvodů upgradu poslechového systému. K vidění a vyskoušení v Praze.
Tomáš

Cena: 6000,- Kč

Poklop

Re: Behringer Truth B2031A

Příspěvek od Poklop »

3500,- ? vím, je to málo :-)

Pierre niko

Rezervovano

Pierre niko

Prodáno za 6000,- Díky

Pierre niko

Ahoj,

mam na vas dotaz, prosbu o vyjadreni se k memu problemu. Prodal jsem tuhle sobotu bedny, terych se tyka tento inzerat. Doma zkouseny na sucho, bez problemu, pak i pred kupujicim testovano na linkovem signalu. Zdrojem zvuku byl Boss GT6B, nebot jsem nemel slapajici interface. Obe bedny v poradku, kupujici zaplatil a odvezl si je domu. Jeste ten vecer, nadsena zprava, ze jsou super. Dnes zprava, ze v jedne bedne piska i na sucho kolem 1 - 2kH a druha se sama vypina. Kupujici chce penize zpet. Moje perspektiva. Prodal jsem funkcni bedny, vratit by se mi mely v tomhle stavu. Co si o tom myslite? Co bych mel udelat? Mate nekdo relevantni/irelevantni zkusenosti se servisem. Prihodilo se Vam neco podobneho, jak reagovat? Diky moc za pomoc

Tomas

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Těžko říct, jel bych za tím maníkem a podíval se jak to provozuje, kdo to je, jak žije apod.
Jestli je to evidentně slušnej člověk, tak bys to měl nějak řešit.
Je to sice bazar, ale i v bazaru je záruka, že to bude 24 hodin prostě fungovat. Jestli blbnou obě, je to minimálně divný.
Obávám se, že je to na vaší dohodě a nebo potom soud.
Možná by stálo za to zjistit, kolik by stála oprava a když to bude litr, tak se o něj podělit. To bych viděl jako seriózní.
A při tý opravě zaúkolovat opraváře aby zkusil zanalyzovat, čím se to stalo.
Pravděpodobně je to shoda okolností a nemúžete za to ani jeden z Vás.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jakej soud? byla snad nejaka pisemna dohoda? jestli ne, tak nevim zda na tohle legislativa pomysli, ale silne pochybuju. jednal bych podle sveho svedomi.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Myslim ze v tomhle pripade by bylo slusnosti vzit ty bedny zpet (nebo je nechat opravit). Smlouva nesmlouva. Jen muj nazor.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

souhlasim, vzal bych je asi zpet, anebo nechal odvest do servisu, na kterym se dohodnete, a participoval nejakou pomernou (az celou) castkou na oprave. bylo by fajn si je poslechnout v miste provozovani. jenze jestli jsi, jak se tu pise, z valmezu, tak asi neni moc pravdebodobny, zes to prodal i tam.

Pierre niko

Diky za nazory. Chci to samozrejme uzavrit co nejseriozneji. Nutno rici, ze je mi divne, ze bedny u me byly v poradku a po dvou dnech zacaly zlobit, pricemz kupujici priznava, ze rozvody v dome jsou na prd. Uprimne, nejvice se mi zamlouva varianta servisu, nebot ta vylucuje moznost, ze skoncim s bednama poskozenyma v jinem prostredi, zaroven se vsak podilim na reseni problemu, coz je slusnost. V jinem vlakne padlo, ze existuje nejaka moznost resit uliservis pres Safu. Toho jsem oslovil, nicmene ma nekdo konkretni zkusenost se servisem treba prave Truthu, nebo jinych aktivek? BTW, bedny jsem prodal v Praze, kde bydlim ja i ikupujici , servis tedy idealne v Praze. Jeste jednou diky.

Poklop

Příspěvek od Poklop »

biscuit píše:
> jakej soud? byla snad nejaka pisemna dohoda? jestli ne, tak nevim zda na tohle legislativa
> pomysli, ale silne pochybuju. jednal bych podle sveho svedomi.

Úplně normální soud :-)
Za prvé ústní dohoda je taky smlouva a za druhé tím, že to proběhlo přes ezone je celý obchod transparentní.
Mno a ty si myslíš, že je normání koupit něco za 6000 a druhý den to hodit do kontejneru? :-)
Soudit se můžeš kdykoliv o cokoliv.
Ale v tomhle případě k tomu nedojde, protože kupující i prodávající jsou rozumní a dohodnou se, popřípadě zjistí, čím to bylo, jestli únava materiálu nebo 400V v síti :-)

Pierre niko

Ahoj. Jezis, neblbnete tady se soudama, tohle vyresim s kupujicim jako normalni (rozumeno - slusny) clovek. Radeji bych vas poprosil o konkretni tipy na servis. Audiopro je jedna potencialni moznost, ma nekdo vylozene zkusenost/kontakt v Praze? Diky moc. Tomas

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tomasi ja vic nevim, nic od uliho nemam.. a nevim co poklop blbne, ja jen rekl nazor a stejne jsem se priklonil k reseni podle svedomi a to verim mas (a je to i videt) nastaveny spravne ;)

peteness

Příspěvek od peteness »

Je divne ze se ze dne na den obe pohnojily a kazda jinym zpusobem. Nebral bych je jen tak zpatky. Kdovi co mu tam piska nekde pred bednou. Kazdopadne bych chtel at je priveze zpatky ke me a az uvidim, ze to zlobi, pak bych to resil. Jsou i lidi co potrebuji z nejakeho duvodu penize a schvalne vec poskodi, aby se domohli vraceni penez. Tohle uz jsem ve svym byznysu zazil x krat.

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Soudy řešíte vy. Já jen naznačil nejčernější scénář :-)

Zamčeno