Zdravím, prodávám sluchátka Sennheiser HD 800 - zakoupil jsem je před čtyřmi lety, nicméně od té doby jsem je téměř nepoužíval, protože jsem pro ně nenašel dostatečné využití. Sluchátka samotné jsou v téměř perfektním stavu, bez známek výraznějšího používání. Cena je nižší, protože je přerušen originální kabel - je tedy třeba dokoupit nový (kabel je nicméně velmi snadně nasaditelný k mušlím sluchátek). Sennheiser HD 800 jsou otevřená, dynamická, high-endová sluchátka s referenční kvalitou poslechu. Konstrukce je dobře udělaná, z vlastní zkušenosti vím, že se sluchátka dají nosit opravdu dlouhou dobu velmi přirozeně a s pohodlím. Sennheiser HD 800 patří k nejvyšším modelům firmy a tradičně získávají ocenění jako jedny z nejlepších audiofilských sluchátek, viz recenze na internetu. Sluchátka dodávám i s originální polstrovanou krabicí. Upřednostňuju osobní převzetí, prohlídka je možná v Brně, po domluvě taky v okolí Frýdku-Místku včetně Ostravy. Rád pošlu další fotky. Původní cena je 25 000 kč.
Cena: 16 000 Kč