DBX 118 kompresor+expander

Zamčeno
petrof1000

PRODÁNO: DBX 118 kompresor+expander

Příspěvek od petrof1000 »

Tiež je označovaný ako DBX 160VU pre menejmajetných. Kedže originál 160VU v dobrom stave stojí okolo 2000eur, teda pre mnohých je original pridrahý a ani ich moc neni v obehu na predaj(v dobrom stave). DBX 118 obsahuje skoro identický VCA modul(srdce), ako DBX 160VU a preto robí identickú kompresiu. Lenže vstupná a výstupná audio sekcia nebola technicky na PRO štúdiovej úrovni, keďže pôvodne bola 118 pre "home" užívateľov. No po profesionálnom repase+modifikácií je to vskutku parádne znejúci PRO VINTAGE STEREO KOMPRESOR.
Ten ktorý ponúkam je samozrejme profesionálne repasovaný a modifikovaný a znie proste kapitálne.

DBX 118/160vu obsahuje:

1. Nové kvalitné napájanie(zdroj/PSU)

2. Špeciálne symetrizačné hi-end štúdiové vstup a výstup sekcie, osadene Burr-Brown audio op-amps a top vintage kondenzátory.
Tieto moduly sú podstatné ak chcete profi štúdiovu kvalitu zvuku a aj ak máte v štúdiu vätšie vzdialenosti, tak zaručujú bezstratový zvuk/kvalitu aj na desiatky metrov + maju prijemnú muzikálnu farbu zvuku.

3. Celý tento projekt je osadeny v 19" rack boxe, profi kvality(ne china) s predným panelom z anodizovaneho hlinniku, osadeným s originalnou vintage DBX 118 pristrojovkou.

4. Neutrik XLR konektory.

Dohoda možná

Akceptujem aj výmenu za nejaký fajn efekt, mikrofon, nastroj a iné. Proste všetko okolo hudby (aj s pripadným doplatkom z mojej, alebo vašej strany)

na predaj/výmenu mám aj ďalšie zaujimavé veci

Cena: 299 EUR

matucha

Re: DBX 118 kompresor+expander

Příspěvek od matucha »

Tyhle stary DBX veci maj fakt supr design. Skoda ze to nepotrebuju ;).

To zarackovani je ale brutal ;).

petrof1000

Příspěvek od petrof1000 »

Hmmm, to sme asi dvaja čo to bohužial nepotrebujeme/nevyužijeme, ale tiež som vždy pozeral na ten dizajn a nenormálne skvele a kvalitne/trvácne postavené veci.
A keď som sa lepšie pozrel čo majú tie mašiny vnútri tak veru mám aj obdiv voči ich inžinieringu.
Neni náhoda že práve DBX s vela vecami a riešeniami prišlo ako prvé.

: ) Pod vzhladom velkosti, to trošku je brutal : )
No vlastne pôvodne som myslel na rôzne prevedenia toho projektu, kde som myslel aj na nejakú formu multifunkčnosti alebo maximálne,maximálneho osadenia súčiastkami ako sú staré gigantické olejové kondenzátory a trafá a tie najlepšie(no aj najdrahšie) sú fakt gigantických rozmerov a táto krabica je teda na to skvelá
Dokonca som sa pohrával s myšlienkou na 4 x EQ s 118. Niečo malé ako W491 a W695. Všetko samozrejme využitelné zvlášť aj spolu

V podstate ak sa budúci majitel rozhodne k ďalším dodatkom vylepšeniam tak sa to bude dať pohodlne urobiť.
No v tejto forme je to teraz hlavne výborný, mnohými ľuďmi oblúbený a overený, stereo vintage kompresor. A ktorý je hlavne ešte z tej dobrej cenovej kategórie ; )

matucha

Příspěvek od matucha »

Jo vono to je stereo, to jsem prehlid. Tak to je este lip. Hodit jako paralel na grupu bicich (nebo primo). Dva dobre recallovatelny knofly... charakter ;).

https://www.youtube.com/watch?v=S-ETURokMd4

Zamčeno