RME ADI-2 PRO Anniversary Edition

Zamčeno
Ladislav Renner

PRODÁNO: RME ADI-2 PRO Anniversary Edition

Příspěvek od Ladislav Renner »

Prodám ve své kategorii bezkonkurenčně vypiplaný a všemi recenzenty oceňovaný DA/AD převodník, referenční sluchátkový zesilovač, předzesilovač v jednom. Této již rozprodané vylepšené a luxusně vypadající limitované edice bylo celosvětově vyrobeno jen 500ks! Záruka do 18.9., česká oficiální distribuce, jsem první majitel.

Stav 100% s veškerým příslušenstvím. Až neuvěřitelné možnosti nejen zvukového nastavení. Vhodné i pro profi studiové nasazení (německý výrobce RME je ostatně velmi dobře znám především v profi sféře) . Firemní softw. upgrady, vynikající český obsáhlý manuál a prvotřídní ukázková podpora výrobce. Více info v české recenzi na Hifivoice.cz, případně u mne. Možné osobní předvedení a převzetí v České Lípě, případně Praze. Prodávám nerad, ale chci zkusit plně digitální aktivní stereo řešení (Kii three) a převodník bych tak již plně nevyužil. Při rychlém jednání možná sleva. V ceně je i zvlášť zakoupený 3m profi kabel Cordial, kterým jsem to měl propojené se stereo zesilovačem (zdroj zvuku bylo USB PC).

Cena: 36000 Kč

Ladislav Renner

Re: RME ADI-2 PRO Anniversary Edition

Nová cena 39000Kč

Ladislav Renner

Re: RME ADI-2 PRO Anniversary Edition

Poslední nabídka

Zamčeno