2 x zvukovka
2 x zvukovka
Je mozne sucasne nahravat do E-mu 1616PC 4x mono a do Steinberg MR816 8x mono resp. sucasne 12 stop kazdu zvlast ? Ak ano ako sa to da nastavit v Cubase 6. Dakujem za radu
Re: 2 x zvukovka
V zásadě nedá - není ovladač, který by obě karty sloučil do jednoho audiosystému, což je právě to, co bys k výše popsanému záměru potřeboval.
P.
P.
Ani na jabku?
Tyjo - dobrá otázka. Ale pro mě nezodpověditelná - tohle musí rozštípnout jabkař. Pokud to umí core audio (doufám, že nekomolím terminologii), tak tam by to chodilo. Potom by už byla jen otázka synchronizace, jestli by e to muselo řešit externím kabelem nebo by to zvládnul ten ovladač sám.
P.
P.
ani na jabku.
Na Macu by to mělo jít snad snadno - vytvořit tzv. Agregované audio zařízení, což je "spojení" více zvukovek tak, aby se v systému tvářily jako jedna. Viz např. http://support.apple.com/kb/HT1215
Netuším, jestli nevzniknou nějaké potíže s různými latencemi, časováním apod.
Netuším, jestli nevzniknou nějaké potíže s různými latencemi, časováním apod.
tak jsem prave vyzkousel a docela to funguje, vysledna latence podle "nejpomalejsiho" zarizeni. jen podotykam, ze jsem paroval jednu roland M-1000 a edirol M-16DX. pozdeji to zkusim jeste s diginou.
ja je mam spojene optikou, ale da se nastavit v preferencich, odkud si ma brat clock (a snad ho pak i spravne priradi te druhe karte)pavlii píše:Supa! A co synchronizace?
P.
Nešlo by to na PC pomocí ASIO4ALL?
Jo, to možná ano. Ale byla by nutná pravděpodobně ta externí synchronizace (kabel).
P.
P.
a zvysia by sa latencia, s vynimkou kariet s nizkolatencnym wdm ovladacom (napr esi).
tak jsem udelal "hoccus" pokus a agregace dokonce trech zvukovek (m1000, m16dx a digi002) do jedno zarizeni probehla napric ocekavani uplne bez problemu.hombrefeo píše:tak jsem prave vyzkousel a docela to funguje, vysledna latence podle "nejpomalejsiho" zarizeni. jen podotykam, ze jsem paroval jednu roland M-1000 a edirol M-16DX. pozdeji to zkusim jeste s diginou.

kazdy den se clovek uci.
jablko, dekuji ti...
jo core audio v osx je naprosto bezkonkurencne, agregovany device je pecka najvacsia