Ako nahradiť midi kanál VST pluginom v Cubase SX3?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
vulnus_mortiferum
Příspěvky: 3
Registrován: 05 lis 2011 16:52

Ako nahradiť midi kanál VST pluginom v Cubase SX3?

Příspěvek od vulnus_mortiferum » 05 lis 2011 16:56

Možno je to dosť jednoduché, možno to tu už je (hladal som a nenašiel)... ale som v cubase začaiotočník a zaujíma ma, ako sa nahradí midi stopa (napríklad bicie) nejakým VST pluginom (napr. EZdrummer).. ako návod step by step, aby som tomu pochopil :D ďakujem :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Ako nahradiť midi kanál VST pluginom v Cubase SX3?

Příspěvek od Kermitak » 05 lis 2011 18:09

Nerozumim otazce. Midi stopa jsou midi data, ze kterych, kdyz chces ziskat zvuk, musis je nasmerovat do nejakyho zvukovyho generatoru, tzn. bud externi HW syntak/sampler, nebo VSTi. Pokud ti midi stopa generuje bici uvnitr v pocitaci, znamena to, ze je nasmerovana do nejakeho VSTi, ktere muzes dle libosti vymenit za jine VSTi.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Ako nahradiť midi kanál VST pluginom v Cubase SX3?

Příspěvek od pavlii » 05 lis 2011 21:27

2vulnus: prostě do kolonky Out u MIDI stopy (nalevo v Inspektorovi) zavedeš požadovaný VSTi /třeba ten EZdrummer).

P.

vulnus_mortiferum
Příspěvky: 3
Registrován: 05 lis 2011 16:52

Re: Ako nahradiť midi kanál VST pluginom v Cubase SX3?

Příspěvek od vulnus_mortiferum » 06 lis 2011 01:09

Ale v ponuke Out ho tam nemám, nemám tam ani nejaké rolovacie okienko na výber daného pluginu, preto ho cez nejakú funkciu v nastavení programu musíme do tej kolónky "Out" dostať nejako... to by som potreboval zistiť... :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Ako nahradiť midi kanál VST pluginom v Cubase SX3?

Příspěvek od Kermitak » 06 lis 2011 01:22

F11 -> vybrat slot, nahrat VSTi, pak se ti v tom OUT objevi. A precti si manual ;)

vulnus_mortiferum
Příspěvky: 3
Registrován: 05 lis 2011 16:52

Re: Ako nahradiť midi kanál VST pluginom v Cubase SX3?

Příspěvek od vulnus_mortiferum » 06 lis 2011 01:42

presne k tomu ma zaviedol aj manuál, ale predtým som tam mal na výber len drums, nejaký NT7 a keys.... :) díky moc :twisted:

Odpovědět