Ako prenastavit audio track z mono na stereo?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Ako prenastavit audio track z mono na stereo?

Příspěvek od Poshook » 07 bře 2006 15:54

rozrobeny project v Live5 preneseny po audiostopach do Cubase SX 3.1. audiostopy v Cubase defaultne MONO. potrebujem niektore prepnut do sterea (su v nich stereo sample ale hraju na mono)

Uživatelský avatar
komor
Příspěvky: 112
Registrován: 09 dub 2004 13:06

Příspěvek od komor » 07 bře 2006 16:22

naladuj to tam rucne, pridej si stereo stopy a do nich teprv importuj tracky z live.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 07 bře 2006 16:26

jednoduchsie riesenie? logic mal ikonu na fadery, ktorou to slo jednoducho prepnut...takze ziadne rucne nebude!
cakam...to mam vazne otvarat manual?

Uživatelský avatar
komor
Příspěvky: 112
Registrován: 09 dub 2004 13:06

Příspěvek od komor » 07 bře 2006 16:30

ale jo ted kdyz tak premitam, myslim ze mi to doma slo kdyz sem dal import stereo wavu do prazdnyho projektu, tak mi to tam hodil stereo. takze by to melo jit, ale jak to teda nevim .

Puf
Příspěvky: 89
Registrován: 15 lis 2005 01:37

Příspěvek od Puf » 07 bře 2006 16:56

V Cubase nemusis ani pouzivat import staci jen treba z pruzkumnika(Totalcmd) tu wavku pretahnout mysi rovnou do projektu .

Puf
Příspěvky: 89
Registrován: 15 lis 2005 01:37

Příspěvek od Puf » 07 bře 2006 17:06

A jeste takova finta kdyz si v Cubase SX vytvoris Stero Audio track pres prave tacitko na mysi tak pak uz ty dalsi staci jen levim tlacitkem 2x rychle kliknout .

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 07 bře 2006 17:30

ale ako nastavitz mono kanal tak aby hral stereo, to asi nikto nevie... vdaka hosi za rady

Puf
Příspěvky: 89
Registrován: 15 lis 2005 01:37

Příspěvek od Puf » 07 bře 2006 19:15

Co je to to slovo "preneseny" to jako ze das z Live audiomixdown do Stero wav a pri importu do Cubase ti to automaticky hodi do Mono stopy ?
Skousel sem to v NUENDU 3.2 a vsechno je vpohode zadny mono se nekona. Jo a prepnou to nejde !

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 07 bře 2006 20:45

to som potreboval vediet, takze NEJDE TO PREPNUT. OK . Dakujem

Odpovědět