aktivace VSTi v Cubase VST 5.1

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

aktivace VSTi v Cubase VST 5.1

Příspěvek od Tudy » 15 říj 2007 23:53

Otázka pro uživatele starého Cubase VST 5.1:
je potřeba nějak aktivovat VST instrument po jeho nainstalování, aby na něj Cubase "viděl" ?

Instalace proběhla úspěšně, v adresáři Steinbergu/VST byl přidán nový instrument, ale v nabídce instrumentů v Cubase není k dispozici :-(

Je možné, že novější VSTi už starý Cubase nepodporuje?
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2007 23:55

tudy : ja myslim ze hej ... Cubase VST 5.1 ma asi VST technologiu 1.0 .. dnes uz je VST3 .. vacsina sucasnych pluginov bude asi VST2 .. tie su tusim od Cubase SX/Nuendo 2

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 16 říj 2007 00:00

Hmm, myslím, že je jasno:

Addictive Drums - System Requirements
Hosts, officially supported (minimum version):

Apple Logic (v 7) *
Digidesign Pro Tools (v 7) *
Apple Garageband (v 2)
Steinberg Cubase SL/SE/SX (v 2)
Steinberg Cubase 4
Steinberg Nuendo (v 2)
Cakewalk Sonar (v 5)
Ableton Live (v 5)
FL Studio (v 6)
Mackie Tracktion (v 2)
MOTU Digital Performer (v 4.6) *
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 říj 2007 00:01

jo .. cize VST2 zrejme ..

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 16 říj 2007 08:18

Tudy: pokrok nezastavíš :-) Tak co s tím?

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 16 říj 2007 09:14

Teď nic, budu muset najít nějakou pěknou HiHat a narvat ji do Akaie.
S ridem jsou spokojení, ale ještě uvidíme.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 16 říj 2007 11:00

Tudy: upgrade na Cubase Studio 4 te vyjde na 6K. Na plnou Cubase 4 12K.

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 16 říj 2007 11:15

:) Jako já sice mám originální Cubase VST5.1 s HW klíčem, ale upgradnout ho jaksi nemůžu...
Krom toho roztočený projekt bych rozhodně nedodělával v jiném programu
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Odpovědět