Audio - Midi přehrávač

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Vrsak
Příspěvky: 142
Registrován: 08 čer 2002 16:55

Audio - Midi přehrávač

Příspěvek od Vrsak » 30 pro 2007 13:45

Situace je následující
Na koncertě potřebuji přehrávat skladby následovně:
1x Stereo audio stopa s podklady
1x Stereo audio stopa s klikem a podklady pro bubeníka (do sluchátek)
1x Midi stopa pro řízení efektu
1x Midi stopa pro řízení druhého efektu

Snažím se to řešit přes notebook a cubase a externí zvukovku SBlive (6 výstupů audio - 3x stereo)
Problém cubase reflektuje těchto 6 jako 1 stereo vst výstup a ani asio4all to nevyřeší) Co s tím?

Lze nastavit cubase s normálními výstupy bez asio?
Existuje formát který má v sobě jak audio tak midi stopy a k tomu přehrávač, abych nemusel používat tracker?

Vrsak
Příspěvky: 142
Registrován: 08 čer 2002 16:55

Příspěvek od Vrsak » 30 pro 2007 20:38

Jen dvě otázky(ostatní jsem vyřešil):
Existuje formát který má v sobě jak audio tak midi stopy a k tomu přehrávač, abych nemusel používat tracker?

Jaký formát se používá u 6ti kanálového zvuku?

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 30 pro 2007 22:37

jestli myslíš formát, něco jako WAV apod. tak si troufám říct, že neexistuje multimediální soubor, kterej by tohle obsahoval. Pouze ve spojení s trackerem/sekvencerem.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 pro 2007 00:00

vrsak " musi to by daky HD recording system . ine zariadenie neexistuje asi , ktore by vedelo naraz audio aj midi stopy .. druha moznost je pouzit nieco na audio a zavesit na to daky midi sekvencer .. moznosti je miliarda .. zavisi co chces a potrebujes ..

pri 6 kanalovom (5.1) zvuku sa pouzivaju rozne kompresne stratove a bezstratove formaty .. paralelne s tym ale nejde dat midi ..

Vrsak
Příspěvky: 142
Registrován: 08 čer 2002 16:55

Příspěvek od Vrsak » 19 led 2008 18:28

Diky moc, zatím to teda řeším přes sequencer

Jak vypadá 6sti kanalový např v Cubase?
Jsou to 3 stereo stopy nebo jedna stopa která má místo 2 kanálů kanálů (jak známo u sterea) 6 kanálů v editoru?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 led 2008 20:04

vrsak : nastavis si to ako chces . .mozes aj tak aj tak .. je to uplne variabilne ..

Vrsak
Příspěvky: 142
Registrován: 08 čer 2002 16:55

Příspěvek od Vrsak » 19 led 2008 21:20

Ok, díky nějako si s tím pohrajem

Odpovědět