Je mozne v Nuendu menit automatizaci vytvoreny preset VST efektu?
Napriklad si vytvorim ruzna nastaveni VSTcka, ulozim do .fxb, je mozne je v automazizaci vyvolat? Ja tam nachazim pouze tovarni presety.
Dekuji
automatizace presetu VST
tak at si s tim hraju jak chci, tak automatizaci VST efektu nemuzu prijit na chut. ulozene .fxb neumim (nebo to nejde) nacitat, jde pouze pracovat s init presety. Kde mi jde momentalne nejvice o Fabric R(TC Electronic) a ten ma pouze 4 presety, ale i prace s temito presety je dost nespolehliva, respektive nemuzu prijit na to, aby to 100procente slapalo
.

Snazim se o to same, ale nedari se.
Jde mi o to, abych mohl pomoci automatizace (v Nuendu,Cubase) prepinat celkove nastaveni pluginu.
Je to mozne nejak udelat? Pokud se podivam do nabidky -co je mozne automatizovat na tom pluginu, tak tam ta moznost neni, jsou tam pouze jednotlive parametry pluginu.
Pokud jsem neco prehledl, nebo mi unika nejaky postup, prosim poradte.
Dik
Jde mi o to, abych mohl pomoci automatizace (v Nuendu,Cubase) prepinat celkove nastaveni pluginu.
Je to mozne nejak udelat? Pokud se podivam do nabidky -co je mozne automatizovat na tom pluginu, tak tam ta moznost neni, jsou tam pouze jednotlive parametry pluginu.
Pokud jsem neco prehledl, nebo mi unika nejaky postup, prosim poradte.
Dik
Pánové pánové
koukám, je to taková malá maturita, hahahahaha... No nic. Popíšu polopatě:
- máme stopu s nějakým efektem (třebas)
- rozkliknu jednou pro zobrazení jedné podstopy s automatizací (čehokoli)
- rozkliknu nabídku v prvním okénku, kde se vybírá CO automatizovat a kliknu na "More..."
- vyberu "Program list..."
No a je to.... Na "More..." se klikat nemusím pokud je "Program list..." již v první nabídce.
P.

- máme stopu s nějakým efektem (třebas)
- rozkliknu jednou pro zobrazení jedné podstopy s automatizací (čehokoli)
- rozkliknu nabídku v prvním okénku, kde se vybírá CO automatizovat a kliknu na "More..."
- vyberu "Program list..."
No a je to.... Na "More..." se klikat nemusím pokud je "Program list..." již v první nabídce.
P.