automatizace presetu VST

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
psiibouda
Příspěvky: 53
Registrován: 10 lis 2006 07:35

automatizace presetu VST

Příspěvek od psiibouda » 31 říj 2007 15:06

Je mozne v Nuendu menit automatizaci vytvoreny preset VST efektu?
Napriklad si vytvorim ruzna nastaveni VSTcka, ulozim do .fxb, je mozne je v automazizaci vyvolat? Ja tam nachazim pouze tovarni presety.
Dekuji

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 31 říj 2007 15:54

Když to jde v Cubase, musí to jít i v Nuendu :-) Pokud si vlastní preset uložíš, musíš ho vidět v nabídce - teda pokud jsi nemodifikoval tovární a neuložil ho pod stejným názvem.

P.

psiibouda
Příspěvky: 53
Registrován: 10 lis 2006 07:35

Příspěvek od psiibouda » 02 lis 2007 01:20

tak at si s tim hraju jak chci, tak automatizaci VST efektu nemuzu prijit na chut. ulozene .fxb neumim (nebo to nejde) nacitat, jde pouze pracovat s init presety. Kde mi jde momentalne nejvice o Fabric R(TC Electronic) a ten ma pouze 4 presety, ale i prace s temito presety je dost nespolehliva, respektive nemuzu prijit na to, aby to 100procente slapalo :(.

humbuk
Příspěvky: 77
Registrován: 18 bře 2006 23:05

Příspěvek od humbuk » 26 bře 2008 18:13

Snazim se o to same, ale nedari se.
Jde mi o to, abych mohl pomoci automatizace (v Nuendu,Cubase) prepinat celkove nastaveni pluginu.
Je to mozne nejak udelat? Pokud se podivam do nabidky -co je mozne automatizovat na tom pluginu, tak tam ta moznost neni, jsou tam pouze jednotlive parametry pluginu.
Pokud jsem neco prehledl, nebo mi unika nejaky postup, prosim poradte.
Dik

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 26 bře 2008 18:21

humbuk: a zkoušel jsi to to nahrát ? jakože spustíš nahrávání a ten preset přepneš, v nejhorším případě by to mělo zapsat aspoň nastavení všech parametrů.

humbuk
Příspěvky: 77
Registrován: 18 bře 2006 23:05

Příspěvek od humbuk » 26 bře 2008 19:27

tak sem to zkusil a bohuzel tento postup nefunguje.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 26 bře 2008 19:29

Pánové pánové :-) koukám, je to taková malá maturita, hahahahaha... No nic. Popíšu polopatě:
- máme stopu s nějakým efektem (třebas)
- rozkliknu jednou pro zobrazení jedné podstopy s automatizací (čehokoli)
- rozkliknu nabídku v prvním okénku, kde se vybírá CO automatizovat a kliknu na "More..."
- vyberu "Program list..."

No a je to.... Na "More..." se klikat nemusím pokud je "Program list..." již v první nabídce.

P.

humbuk
Příspěvky: 77
Registrován: 18 bře 2006 23:05

Příspěvek od humbuk » 26 bře 2008 20:08

aha, tak toto sem vedel, jen sem mel dojem, ze tim pouze ovladam jeden parametr, ted sem kapnul na to, jak to do toho program listu ulozit.
Toz dekuji za nakopnuti :)

Odpovědět