Automatizacia na master kanali

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Automatizacia na master kanali

Příspěvek od wir » 03 bře 2006 12:25

Chalosi,

zaujimalo by ma ako sa da v SX3 automatizovat vst efekt na master kanali?
na grupe mi je to jasne, aj to ze si mozem spravit grupu pred mastrom a riesit to na nej, ale v aranzi ked si chcem kreslit automatizaciu master nie je :)

na logicu to bolo no problemo, do aranzu som si pridal master track a uz to islo ale v cubase fakt netusim :)

dakujem!

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 03 bře 2006 12:30

mhm....předpokládám, že zapnutím WRITE na VST Mixeru se vytvoří stopa automatizace pro celý mixer a v ní by měly být dostupné i věci pro MASTER efekty.

P.

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 03 bře 2006 12:41

nu volal som prave s kamosom a ten poradil to iste, toz dakujem pavlii, je to tak ako pises..
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 03 bře 2006 12:50

wir: na co to pouzivas?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 03 bře 2006 12:58

cyril: na prechody, ktore nechcem riesit na grupach ale na vsetko.
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 bře 2006 13:08

automatizacia na mastri je dost fundamentalna... ekvalizer, nastavenie master limiteru, etc... tak ma napada, vie wavelab4 automatizaciu? ak hodim wav do novej mountage, atd... doteraz som riesil tieto veci v sekvenceri, ale vlastne preco nie az pri finalnom masteringu?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 03 bře 2006 13:32

wir: takze takovej offline DJing, co ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 03 bře 2006 13:40

cyril: djing ani nie, myslim prechody vo vnutri v skladbe.. inu kebyze na ten master pichnes tremolo a das ho len niekde nakonec beatu tak mas presne ten efekt ako ked djko taha sablu dole a hned hore :)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 03 bře 2006 14:07

wir: nebo filtr :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 03 bře 2006 14:13

jo ale tremolo mas synchronizovane :)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Odpovědět