Bypass efektu zkratkou

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
martin234
Příspěvky: 45
Registrován: 03 lis 2006 22:53

Bypass efektu zkratkou

Příspěvek od martin234 » 13 kvě 2007 21:34

Jakým způsobem bypassnout v Cubase SX 2.0 např. VST reverb zavěšený na audiostopě.Myslím zkratkou.Díky Martin

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 14 kvě 2007 07:42

Nadefinovat...??? Pokud to jde....
Defaultní zkratka pro tuhle akci IMHO není.
P.

martin234
Příspěvky: 45
Registrován: 03 lis 2006 22:53

Příspěvek od martin234 » 14 kvě 2007 08:05

Ano to vím(defaultně není pro tohle zkratka), ale jde to vůbec nadefinovat, zkoušel jsem to, nic jsem nenašel, používám VST na live hraní a je to neohrabané to vypínat myší.V podstatě mi jde jen o bypass efektu.Nevíš?Ale myslím, že to asi nepůjde, nebo to nějak obejít s tím že vypnu všechny efekty na stopě, což by ještě nebylo tak špatný(mám tam EQ,reverb,delay,C1, dee-sser)Díky.Martin

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 14 kvě 2007 08:09

SX3 má v menu File -> Key Commands, kde se dá nadefinovat "Bypass Inserts". Stejnak to ale bude bypass celé sekce insertů (IMHO).

P.

martin234
Příspěvky: 45
Registrován: 03 lis 2006 22:53

Příspěvek od martin234 » 14 kvě 2007 08:12

To by vůbec nevadilo,ale mám SX 2.0 :( Díky M.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 14 kvě 2007 08:15

Martine - já nejsem slepej :-) ale dal jsem vodítko podle verze, kterou mám já. Takže zkus pohledat . IMHO SX2 bude něco podobného nabízet také, definování vlastních zkratek šlo už tuším ve verzi VST - čiže před SX...

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 kvě 2007 08:59

Vsetky SX verzie to maju na tom istom mieste ..

martin234
Příspěvky: 45
Registrován: 03 lis 2006 22:53

Příspěvek od martin234 » 14 kvě 2007 09:13

:D a prozradíš kde? dík

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 kvě 2007 09:26

martin : tam kde pise pavlii
Naposledy upravil(a) Pytkin dne 14 kvě 2007 09:42, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 14 kvě 2007 09:27

Martine - teda fakt sorry, ale tenhle přístup mě vyloženě se** - doufám, že nikoho neurazím. Hele, tímto pro mě jakákoli angažovanost v poskytování rady tvojí osobě končí - ať se snaží někdo jiný. Počítám, že tímhle stylem ti neporadí brzo nikdo nic..

Konec hlášení v českém jazyce.....

P.

martin234
Příspěvky: 45
Registrován: 03 lis 2006 22:53

Příspěvek od martin234 » 14 kvě 2007 11:08

:D ???To je kvíz nebo mi šlo jen o radu?Ale i tak dík

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 14 kvě 2007 12:24

martin234 píše::D ???To je kvíz nebo mi šlo jen o radu?Ale i tak dík
file > key commands

(deja vu?)

martin234
Příspěvky: 45
Registrován: 03 lis 2006 22:53

Příspěvek od martin234 » 03 čer 2007 12:48

Pořídil jsem Cubase SX3.
file > key commands > mixer > bypass inserts(bypass sends,EQ)
Funguje to při otevřeném mixu.Dík Pavlii

Odpovědět