chybajuce OUT-y v cubase4 studio

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

chybajuce OUT-y v cubase4 studio

Příspěvek od dendy » 20 lis 2007 10:07

mam taky problem.. nejam mi nezobrazuje dalsie out-y mojej zvukovky - mozem pre stopu pridelit len main out 1/2 .. pritom mam v vst connections aktivovany aj out 3/4 ... vstupy funguju v poriadku, mam k dispozicii vsetky, ale vystupy.. ee..

len mi nepovedzte ze c4 studio podrporuje len 1 out lebo to by ma trafil slak asi.. nikde som to predtym nenasiel taku informaciu ...

(anglictina v screenshote je preto lebo som to pastoval aj na cubase.net ;)



Obrázek

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 20 lis 2007 10:14

preco ti ten out 3/4 ukazuje ako out 2/3?

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 20 lis 2007 10:19

POmenovat to moze ako chce....hoci je to trochu matuce...ale tiez mi nieje jasny problem....ak mas moznost routovat dalsie vystupy vo VST connections...hadam by mali byt aj zobrazene.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 lis 2007 10:19

aale to je moja chyba len to mam zle pomenovane v cubase :-)) to je nic to je len meno outu.. retazec.. nema to nic s fyzickym routovanim kluidne by som to mohol mat nazvate tiez out 1/2 :)

edit: screenshot opraveny :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 lis 2007 10:24

hubert píše:POmenovat to moze ako chce....hoci je to trochu matuce...ale tiez mi nieje jasny problem....ak mas moznost routovat dalsie vystupy vo VST connections...hadam by mali byt aj zobrazene.
jo ved prave ;-) sak vies ze tu nechodim kazdy den s nejakym banalnym problemom snazim sa vyriesit veci vzdy sam ale toto som proste narazil na mur .. nechapem to ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 lis 2007 10:30

AAAA problem vyrieseny :-))) ostranil som vsetky OUT-y z VST connections a pridal ich na novo a uz tam su.. sranda ... ze ma to hned nenapadlo ako prve take lahke riesenie :))

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 20 lis 2007 10:35

Jasne "Vystupit a nastupit" :D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 lis 2007 10:55

alebo ako vo windowse "99% problemov riesi restart" :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 lis 2007 16:02

no ved vystupit nastupit je restart .. to je ten ftip ked sa pokazilo auto .. opravuju ho .. stale nic .. a nakoniec programator povie .. co keby sme skusili vystupit a nastupit :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 lis 2007 16:15

aha ten nepoznam.. to je dobre :-D

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 16 čer 2008 21:28

Dendy, jak jsi po čase spokojený s (lehce očesanou) verzí Studio?
V pátek jsem si ji objednal a tajně doufám, že časem nebude nutný upgrade na plnou verzi...
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 16 čer 2008 21:54

velmi spokojny.. nic mi tam nechyba ... na update urcite prejst nepotrebujem ...

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 16 čer 2008 22:47

Super! Díky :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Odpovědět