Kliknutím na lištu se mi zobrazil seznam položek ke zobrazení, ale mezi nimi není funkce Step Recording.biscuit píše: ↑03 srp 2025 22:31Aha, tak už aspoň víme, kdo je "miláček hudby"Nechápu, proč nepoužíváš svůj původní profil: member4423.html
Pravým tlačítkem na danou lištu a tam si vybrat, co chceš zobrazovat...
Cubase 13
Re: Cubase 13
Také to není Step Recording, ale Step Input. Je třeba hledat důkladněji, popřípadě si vzít k ruce i manuál. Některé věci jsou fakt elementární, pardon.
P.
P.
pavlii, máš pravdu. Pardon. Je to Step Input. V návodech se o Step Input zmiňují, ale v Key Editoru jsem ho vůbec nenašel. Zmizela mi příslušná ikonka v podobě kostičky, kde jsou 3 čárky. Jedna je dlouhá, druhá kratší a další je ještě kratší. V rozevíracím seznamu položek není.
Je. V manuálu si najdi "Key Edito Toolbar", je tam kompletní seznam položek a i postup. Ten jsme ti tu ale napsali už asi 3x.
P.
P.
Rozhodl jsem se, že si dám Cubase do továrního nastavení. Hledal jsem v Google a tam se píše o zkratce CTRL+ALT+SHIFT, kterou se to řeší. Jenže tahle zkratka mi na klávesnici notebooku nefunguje. Nevíte někdo co s tím mám dělat? Je to dané například samotnou klávesnicí? Mám NTB HP
Launch Cubase and immediately before the splash screen appears hold Ctrl + Alt + Shift
To reset Cubase to its factory default settings, you need to delete or disable your program preferences. This can be done by launching Cubase while holding down Ctrl + Alt + Shift (or Cmd + Option + Shift on a Mac) and selecting the appropriate option from the Safe Start dialog. You can either delete the preferences entirely or disable them, which will cause Cubase to launch with the default settings
To reset Cubase to its factory default settings, you need to delete or disable your program preferences. This can be done by launching Cubase while holding down Ctrl + Alt + Shift (or Cmd + Option + Shift on a Mac) and selecting the appropriate option from the Safe Start dialog. You can either delete the preferences entirely or disable them, which will cause Cubase to launch with the default settings
Naposledy upravil(a) biscuit dne 17 srp 2025 20:43, celkem upraveno 1 x.
Launch Cubase and immediately before the splash screen appears hold Ctrl + Alt + Shift
Ahoj biscuit. Děkuji ti za pomoc. To, co jsi mi poskytl anglicky, jsem si přeložil v Google a český výsledek je níže. Chci vědět, co jsou to ty předvolby programu.
Spusťte Cubase a těsně před zobrazením úvodní obrazovky podržte Ctrl + Alt + Shift
Chcete-li resetovat Cubase na výchozí tovární nastavení, musíte odstranit nebo zakázat předvolby programu. To lze provést spuštěním Cubase při podržení Ctrl + Alt + Shift (nebo Cmd + Option + Shift na Macu) a výběrem příslušné možnosti z dialogu Bezpečné spuštění. Předvolby můžete buď úplně smazat, nebo je zakázat, což způsobí, že se Cubase spustí s výchozím nastavením
Můžeš mi napsat příklady předvoleb programu abych věděl, co ty předvolby jsou zač? Ale bohatě mi postačí, když mi napíšeš jen jednu vzorovou předvolbu. Kde mám ty předvolby najít?
Spusťte Cubase a těsně před zobrazením úvodní obrazovky podržte Ctrl + Alt + Shift
Chcete-li resetovat Cubase na výchozí tovární nastavení, musíte odstranit nebo zakázat předvolby programu. To lze provést spuštěním Cubase při podržení Ctrl + Alt + Shift (nebo Cmd + Option + Shift na Macu) a výběrem příslušné možnosti z dialogu Bezpečné spuštění. Předvolby můžete buď úplně smazat, nebo je zakázat, což způsobí, že se Cubase spustí s výchozím nastavením
Můžeš mi napsat příklady předvoleb programu abych věděl, co ty předvolby jsou zač? Ale bohatě mi postačí, když mi napíšeš jen jednu vzorovou předvolbu. Kde mám ty předvolby najít?
Chlape mizerná, to nemůžeš ty příspěvky psát trochu inteligentně - buď použít tlačítko citovat, nebo vůbec necitovat, když je jasný, že reaguješ na příspěvek nad tebou? To je jak pomocná škola tady pak...
Stejně jako ta otázka. Co ti není jasnýho na tomhle?

Stejně jako ta otázka. Co ti není jasnýho na tomhle?

Ahoj. V sekvenceru Cubase Pro 13 lze vytvořit pouze jeden Chord Track. Proč to takto je? Nechápu toho význam. Díky za vysvětlení.
Ty používáš více harmonickejch linií souběžně v jednom hudebním kusu?
@Pardál: odpovědět bolí stejně jako přemejšlet, viď?
Ahoj biscuit. Promiň, moc se ti omlouvám, že jsem ti dlouho neodpovídal. Co jsou harmonické linie a co je hudební kus (to je asi skladba, že jo?) Chci se ale zeptat: V Cubase 13 mám k dispozici Audio Loops a Samples v pravém okně s dlaždicemi. Každá smyčka má své vlastní tempo. Jak ho mám zjistit a jak mám při jeho zjišťování postupovat? Díky za prominutí a přeji ti hezký den. Petr