Cubase 4

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Cubase 4

Příspěvek od DJDave » 14 zář 2009 12:33

Zdravim,

chci se zeptat, je možnost, když mám v projektu midi, tak aby mi to rozepsalo partituru pro klavir?
Houslouvej plus basu? Leva prava ruka?

Díky

David
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 4

Příspěvek od Pytkin » 14 zář 2009 12:45

skus SCORE editor

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Cubase 4

Příspěvek od DJDave » 14 zář 2009 12:48

Pytkin píše:skus SCORE editor

Zkusim díky.
....:::: DJ Dave ::::....

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Cubase 4

Příspěvek od DJDave » 23 zář 2009 09:48

Ve score editoru to sice otevru, ale jak to tam prevest, to netusim.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 4

Příspěvek od pavlii » 23 zář 2009 21:13

Moc jsem se Score editorem nikdy nedělal, takže navrhnu něco "otrockého"; možná to půjde nějak vylepšit....

- rozdělit MIDI stopu na dvě - jedna obsahuje věci hrané pravou rukou, druhá levou
- ve Score editoru otevřít všechny stopy (naráz), co chceš mít v partituře
- je to rozepsané - co jedna notová osnova, to jedna MIDI stopa, takže hezky nad sebou klavír_P, klavír_L, housle, basa, ......

P.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Cubase 4

Příspěvek od EXCOM » 23 zář 2009 21:20

DJDave : asi minuly tyzden som narazil na tento fantasticky vyzerajuci softwar NOTION3
funguje cez ReWire, cize sa da na hoc ktory DAW ktory ho podporuje zavesit... omrkni to

Obrázek

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Cubase 4

Příspěvek od DJDave » 27 zář 2009 15:22

Vypada pekne,

zkousel jsi? Jeste ani neni demo.
....:::: DJ Dave ::::....

Odpovědět