cubase 5/64 -Reason5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od alt » 09 led 2011 19:18

Cubase 5/64bit. mi nevidí reason rewire,v 32bit. verzy je všev pořádku.....prosím poraďte Alt.

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od Milan » 09 led 2011 20:01

ReWire není v 64bitových systémech podporován. Smůla. Snad časem.

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od alt » 10 led 2011 07:36

tak to jsou vyhozené peníze za reason nebo za nový počítač........jinak díky za odpověď...Alt.
p.s........Windons 7/32bit. chodí jenom z 3,21 GB Ram ????????(mám nainstalováno 8 GB Ram a k dispizici 3,21-výpis ve vlastnostech P.C.)
je to možné ???????...Alt

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od Milan » 10 led 2011 08:00

Jasně, Win32 umí adresovat jenom cca 3 GB paměti. Ale nezoufej, ono v 64bitech stejně dneska chodí asi 5 plug-inů (Spectrasonics, Kontakt 4, Battery 3 a něco od Eastwest), takže nějak nevidím moc důvod to řešit. Ještě bych tak minimálně rok počkal, až vyjdou nový verze SW, který už předpokládám budou 64bit.

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od alt » 10 led 2011 09:16

budu muset čekat............díky Alt.

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od Vlad » 10 led 2011 09:18

jen tak na okraj - jestli to dobre chapu, tak mas nainstalovany Win 7 32bit a na nich Cubase 64bit? to asi moc nejde, nebo se pletu?

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od alt » 10 led 2011 09:54

ne...ne ...mám 2 systémy..první...w7enterprise/32bit + cubase 5.5.2/32 a druhý w7 profesional/64 + cubase 5.5.2/64.Na w7/32 je vše v pořádku a chodí vše jak má ale dokážu mu naložit,že toho má dost.....
na w7/64 mu naložím to samé a téměř neví,že něco dělá ....občas používám Reason a mrzí mě , že v w7/64 nemůžu Reason použít..Alt.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 10 led 2011 10:34

alt píše:ne...ne ...mám 2 systémy..první...w7enterprise/32bit + cubase 5.5.2/32 a druhý w7 profesional/64 + cubase 5.5.2/64.Na w7/32 je vše v pořádku a chodí vše jak má ale dokážu mu naložit,že toho má dost.....
na w7/64 mu naložím to samé a téměř neví,že něco dělá ....občas používám Reason a mrzí mě , že v w7/64 nemůžu Reason použít..Alt.
a 32bitovy pluginy pres bridge ti v 64bitu chodi bez problemu?

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od alt » 10 led 2011 12:04

chodí bez problému...sice jich moc nepoužívám (canvas,hypersonic,virtual bassist steinberg,
halion sonic,b4.....) ale chodí...Alt.

rudix999
Příspěvky: 31
Registrován: 17 říj 2007 10:17

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od rudix999 » 14 úno 2011 19:18

Bridge 64-32bitu, kde se dá sehnat? Zrovna to řeším, potřeboval bych hypersonic v 64bitovém systému. Díky za radu.
Respektive: to stačí jenom to dll vst bridge?
Nebo máte na mysli tohle: http://jstuff.wordpress.com/jbridge/

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: cubase 5/64 -Reason5

Příspěvek od alt » 15 úno 2011 09:10

Bridge 64-32bitu je součástí 64bit cubase.........
při instalaci plugin je třeba zadat compatibilitu (pravé tlačítko myši na .exe soubor nebo msi..dále pokračovat dle instrukcí......) tento popis platí pro Windows 7/64.
nebo stačí pouze překopírovat knihovny daných plugin...dll....(pokuď jsou již nainstalovány v cubase/32) na stejné místo v cubase 64....
já jsem to provedl oběma způsoby a jde to......Alt.

Odpovědět