a né jenom mix...nedělám něco špatně ?? díky za odpověď Alt.

můžeš prosimte popsat, kde je to nastavení? Onehdá jsem to hledal a nenašel . . . dikpavlii píše:Předpokládám, že máš celou Cubase (tj. základní okno) přes oba monitory?![]()
P.
Já třeba ne. Základní okno mám jen na hlavním LCD a na druhým mám černej wallpaper. Funguje to normoš, proto jsem ani nezkoumal, jeslti někde jdou nastavit nějaké pokročilejší funkce...pavlii píše:Předpokládám, že máš celou Cubase (tj. základní okno) přes oba monitory?![]()
P.
A nemáš ten mix moc dlouhej (z apředpokladu že druhe LCD ma mene pix na sirku)? Když ho přetahuješ, tak se ti aspon castecne objeví v druhým monitoru nebo to vubec nejde posunout?alt píše:mám safírku nastavenou na dvě prac.plochy . ve win. jde vše normálně.
cubase mám na primárním monitoru a chci přetahovat na sec. monitor..pluginy jdou ale mix nejde
nevím co má jít a co nemá...alt.
Já mám 24 + 17ku nastojáka a de to. předpokládám, že zmenšit mix třeba na pár šavlí a přesunout jsi zkoušel, čili to vypadá na nějakou chybku... Mě zas nejde upravit velikost Beat Designeru, je přilepenej přec celou obrazovkualt píše:boční lišta mixu se mi částečně oběví na druhém nonitoru ale posunout dále nejde...je pravda že na každém monitoru mám jiné rozlišení (na obou mám max. ale jeden je 24 a druhý 19)
na taskbaru se neobjevi, ale veskery takto oznaceny okna muzes vytahnout z hlavniho okna a prenest mimo (treba na 2 monitor).Pytkin píše:allways on top ti ale nevytiahne potom to okno aj na taskbar ? tak to robil tusim reaper , alebo ktory program ..