Cubase 5 - audiomixdown

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
johny01
Příspěvky: 30
Registrován: 21 čer 2009 22:10

Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od johny01 » 30 kvě 2010 13:17

Zdravim, potřeboval bych poradit jak udělat audiomixdown v Cubase 5 tak aby se slepila audio stopa (zpěv) a midi stopa (vsti) dohromady. Vždycky se to vyexportuje zvlášť.. ve 3ce se to automaticky spojilo dohromady a tady nemuzu prijit na to jak to nastavit aby to fungovalo..

diky

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od Kermitak » 30 kvě 2010 13:46

No a mas nastavenej normalne stereo mixdown?

johny01
Příspěvky: 30
Registrován: 21 čer 2009 22:10

Re: Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od johny01 » 30 kvě 2010 14:36

prave mam dve out savle.. Stereo pres ktery jde signal z audio stopy a M-Audio Delta OUT pres ktere jdou ven vsechny ostatni instrumenty v tracku.. No a pri audiomixdown tam nelze zaskrtnout oba dva outy.. jedine kdyz dam ten batch uplne nahore, ale to zas vyexportuje kazde zvlast.. No, Zkusim se vtom jeste nejak pohrabat... :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od Pytkin » 30 kvě 2010 20:00

no ved posielaj vsetko do jedneho vystupu .. a potom to pojde .. ja myslim ze na toto by prisiel aj moj 4or rocny syn ..

pripomina mi to situaciu .. pred polhodinou mi volala kamradka .. ze im nejde internet .. ona je trosku blondyna , takze mi hned dala 12 rocneho syna .. ten mi hovori , ze na wifi rutri nic nesvieti .. ja mu hovorim , nema vzadu vypinac >? neni to vypnute ? on ze nie nema .. tak mu hovorim , tak skontroluj ci je adapter v elektrike .. chvilku ticho a potom hovori , ze neni .. clovek by cakal ze 12 rocny chlapec ako prve skontroluje, ci je pristroj v elektrike , ked na nom ziadna ledka nesvieti ..

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od boro » 01 čer 2010 13:54

:-)
veru, deti a mladez nie su mudrejsi ako sme boli my, iba sa tak tvaria.

johny01
Příspěvky: 30
Registrován: 21 čer 2009 22:10

Re: Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od johny01 » 03 čer 2010 20:09

No jo, to je logicke.. ale musite vzit v potaz to ze ja jsem "audio amater" a vubec netusim jak to nasmerovat do jednoho vystupu. JA a mixer nejsme vubec kamaradi:D Kdyz poradite jak na to budu rad, kdyz ne tak to pravdepodobne taky zjistim ale budu se vtom hrabat pul dne nez na to prijdu.. Takze tak to usetri cas.

Diky

johny01
Příspěvky: 30
Registrován: 21 čer 2009 22:10

Re: Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od johny01 » 03 čer 2010 20:52

Tak už sem na to i přišel, bylo to jednoduché:)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od pavlii » 04 čer 2010 22:06

Šikovnej kluk :wink: takhle ti to dá aspoň víc :)

P.

Odpovědět