Cubase 5 - audiomixdown

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
johny01

Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od johny01 »

Zdravim, potřeboval bych poradit jak udělat audiomixdown v Cubase 5 tak aby se slepila audio stopa (zpěv) a midi stopa (vsti) dohromady. Vždycky se to vyexportuje zvlášť.. ve 3ce se to automaticky spojilo dohromady a tady nemuzu prijit na to jak to nastavit aby to fungovalo..

diky

Kermitak
Moderátor

Re: Cubase 5 - audiomixdown

Příspěvek od Kermitak »

No a mas nastavenej normalne stereo mixdown?

johny01

Příspěvek od johny01 »

prave mam dve out savle.. Stereo pres ktery jde signal z audio stopy a M-Audio Delta OUT pres ktere jdou ven vsechny ostatni instrumenty v tracku.. No a pri audiomixdown tam nelze zaskrtnout oba dva outy.. jedine kdyz dam ten batch uplne nahore, ale to zas vyexportuje kazde zvlast.. No, Zkusim se vtom jeste nejak pohrabat... :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no ved posielaj vsetko do jedneho vystupu .. a potom to pojde .. ja myslim ze na toto by prisiel aj moj 4or rocny syn ..

pripomina mi to situaciu .. pred polhodinou mi volala kamradka .. ze im nejde internet .. ona je trosku blondyna , takze mi hned dala 12 rocneho syna .. ten mi hovori , ze na wifi rutri nic nesvieti .. ja mu hovorim , nema vzadu vypinac >? neni to vypnute ? on ze nie nema .. tak mu hovorim , tak skontroluj ci je adapter v elektrike .. chvilku ticho a potom hovori , ze neni .. clovek by cakal ze 12 rocny chlapec ako prve skontroluje, ci je pristroj v elektrike , ked na nom ziadna ledka nesvieti ..

boro

Příspěvek od boro »

:-)
veru, deti a mladez nie su mudrejsi ako sme boli my, iba sa tak tvaria.

johny01

Příspěvek od johny01 »

No jo, to je logicke.. ale musite vzit v potaz to ze ja jsem "audio amater" a vubec netusim jak to nasmerovat do jednoho vystupu. JA a mixer nejsme vubec kamaradi:D Kdyz poradite jak na to budu rad, kdyz ne tak to pravdepodobne taky zjistim ale budu se vtom hrabat pul dne nez na to prijdu.. Takze tak to usetri cas.

Diky

johny01

Příspěvek od johny01 »

Tak už sem na to i přišel, bylo to jednoduché:)

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Šikovnej kluk :wink: takhle ti to dá aspoň víc :)

P.

Odpovědět