Cubase 5 problémy

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Fliptyck
Příspěvky: 8
Registrován: 10 led 2011 09:58

Cubase 5 problémy

Příspěvek od Fliptyck » 12 led 2011 16:45

Nazdar lidi, právě jsem přešel z cubase sx3 na cubase 5 a když v něm hodím audio track všechno jede, ale když chci udělat nějakej Process např. Reverb nebo Pith shift tak mi to sice najede ale když kliknu na process tak to nic neudělá nechápu to, předem dík za odpověď

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1381
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od tony9 » 12 led 2011 17:36

To nechápu , když klikneš na proces? Ty procesy jedou v reálném čase. Nemáš to někde vypnuto nebo zapnutý Bypass.

Fliptyck
Příspěvky: 8
Registrován: 10 led 2011 09:58

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od Fliptyck » 13 led 2011 07:54

To je navím :) protože ještě před cubasem sem dělal hodně let v Reasonu, pak sem přešel na sx a tam to jelo nevím co je ten Bypass.. Kdyžtak poraď budu vděčný.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3017
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od pavlii » 13 led 2011 08:03

Celej popis mi přijde jako zmatený a možná kromě toho PitchShiftu dost neospovídající určité logice práce. Screenshoty by dost hodně pomohly.

P.

Fliptyck
Příspěvky: 8
Registrován: 10 led 2011 09:58

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od Fliptyck » 13 led 2011 08:10

Dívej, prostě vložím si audio track nějakou písničku, v Menu kliknu na Audio pak vyberu Process a tam si vyberu ten Pitch Shift, který už je v tom Cubasu 5, otevře se mi pitch shift, tam jsi to upravím podle sebe a kliknu na Process, v sx 3 už se mi to předělávalo ale v 5 se to vypne ta mašinka Pitch Shift.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3017
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od pavlii » 13 led 2011 08:21

Přesně jsem si sjel takto zapsaný postup a funguje to. Jakou máš přesně verzi Cubase? 5.5.2?

P.

Fliptyck
Příspěvky: 8
Registrován: 10 led 2011 09:58

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od Fliptyck » 13 led 2011 08:24

5.1 AIR jsem to stáhnul , tobě to normálně funguje?
Naposledy upravil(a) Fliptyck dne 13 led 2011 08:28, celkem upraveno 2 x.

Fliptyck
Příspěvky: 8
Registrován: 10 led 2011 09:58

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od Fliptyck » 13 led 2011 08:25

A nebo stejně to je základní mašinka tak jestli nejsou ke stažení nějaké lepší VST Pitch shifty..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3017
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od pavlii » 13 led 2011 08:28

Freeware určitě nejsou a opakuji, že mě to funguje (podle tvého postupu) :D jakou máš tu verzi?

P.

Fliptyck
Příspěvky: 8
Registrován: 10 led 2011 09:58

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od Fliptyck » 13 led 2011 08:29

Já sem ten Cubase stáhnul tetka sem se díval a je to Cubase 5.1 AIR :)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od komasix » 13 led 2011 08:41

S warezem ti tady asi nikdo nepomůže. Může to bejt nestabilní a díky tomu to nefunguje. Oficiální rada je aby sis to koupil... a bude ti to fungovat. To co ti to dělá je normálně chyba kterou mívaj tyhle verze.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3017
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od pavlii » 13 led 2011 09:47

Přesně tak :!: :evil:

P.

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od Milan » 13 led 2011 10:21

Cubase 5 AIR, hmm. Existence této verze mě nějak unikla a to pracuju u distributora Steinbergu pro ČR. Běžím si doplnit znalosti :-D JInak je dost pravděpodobné, že je to tím crackem, protiže Cubase si právě v takových momentech, jako je spuštění processingu nebo naloadování pluginu sahá na licenci v USB klíči.

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od psk501 » 13 led 2011 17:47

Mel sem "na zkousku" ten samy crack a vsechno slapalo jako vino. Prislo mi to stabilnejsi nez koupena verze btw:)

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Cubase 5 problémy

Příspěvek od boro » 13 led 2011 17:59

chyby aj v tejto skusobnej verzii su, napr. quantizacny flattening, to urobi mimo tempo, alebo vo win7 to obcas kvoli kompaktibilite pluginov zamrzne

Odpovědět