Cubase 5 - VST Connections

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Atoss
Příspěvky: 165
Registrován: 31 pro 2006 14:19

Cubase 5 - VST Connections

Příspěvek od Atoss » 02 zář 2015 21:59

Chtěl jsem se zeptat, jestli, když nemám puštěný žádný projekt (jen čistě nastartovaný Cubase) a nastavím VST Connections (přidám Inputy a Outputy), jestli se to nastavení dá nějak uložit, aby pak při každém spuštění Cubase už to nastavení automaticky naběhlo. Jelikož jsem tam nenašel žádné tl. Save, tak se mi zdá, že se to jako nové defaultní nastavení uložit nedá. Když to totiž všechno nastavím, pak zavřu Cubase a znovu ho nastartuju, tak to můžu nastavovat znovu. V projektu už to funguje dobře. Jde mi ale o to zákl. prostředí.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5 - VST Connections

Příspěvek od Pytkin » 02 zář 2015 22:02

sak si to ulozis vo VST connections a potom to len vyvolas

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: Cubase 5 - VST Connections

Příspěvek od rastis » 02 zář 2015 22:06

prave som to skusil, po otvoreni noveho cisteho projektu mam v Cubase nastavene to, co tam zostalo po predchadzajucom projekte.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5 - VST Connections

Příspěvek od Pytkin » 02 zář 2015 22:07

ale ked otvoris uz ulozeny projekt , otvori sa jeho natavenie .. to je podstata , ked sa uklada full projekt .. ze je tam vsetko ..

Atoss
Příspěvky: 165
Registrován: 31 pro 2006 14:19

Re: Cubase 5 - VST Connections

Příspěvek od Atoss » 02 zář 2015 22:08

Pytkin: Myslíš jako Preset? To jsem pochopil, že to tak jde. Spíš mě zajímalo, jestli to nejde nějak nastavit natvrdo. Používání vstupů a výstupů mám totiž pořád stejné, tak to nepotřebuju o každého nového projektu znovu nastavovat...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5 - VST Connections

Příspěvek od Pytkin » 03 zář 2015 00:00

ak sa to nebude menit v projektoch , ktore budes otvarat , tak pri novom sa to otvori stale rovnako ..

Odpovědět