Cubase 7.5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
EMOTIKONE
Příspěvky: 62
Registrován: 17 pro 2009 14:02

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od EMOTIKONE » 07 pro 2013 18:45

Ahoj, docela mě překvapilo, jak píšeš, že ti inspektor neukazuje insert / eq, sends a další věci...to je zvláštní, jelikož u mně to ukazuje naprosto v pořádku...Já, čím dál pracuji na C7.5. tím víc jsem spokojen. Trochu mě ještě zlobí záhadné chování pluginů pod správou C7.5, ale postupně je řeším, a lze to odstranit....Některé pluginy stačilo manuálně přesunout, překopírovat...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 07 pro 2013 19:57

funkcorp píše:Hlavní mínus 7.5 je pro mne :
- v Device Setup/Remote Device se mi nenabízí mnou požívaný Axiom Pro 61 ( v 7.0 bez problému viditelný). Nepomohla ani přeinstalace.
- z Inspectora tracku zmizely volby Insert, EQ,Sends . Vidím je jen u mixu. Proč????
Plus :
- zdá se živější a možná i stabilnější,
- inovace track managementu (verze,filtrování viditelnosti),
- upd pluginů a presetů.
right click v prostoru inspektoru, tam check-markujes, co v nem chces mit zobrazene.

funkcorp
Příspěvky: 21
Registrován: 23 zář 2013 14:28

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od funkcorp » 08 pro 2013 09:48

Díky,tohle jsem zkoušel samozřejmě jako první. Nakonec jsem to objevil , v samotném setupu ty položky nejsou , ale musí se jednoduše kliknout na položku Instrument . Zatím jsem nezjistil žádné problémy s fungováním pluginů jiných výrobců, ale mám toho málo (hlavně NI). Poslední problém je tedy ten AXIOM - to je katastrofa - nejde dokonce ani PB a MW, jen klávesy. Ještě, že jsem nesmáz 7.0.

funkcorp
Příspěvky: 21
Registrován: 23 zář 2013 14:28

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od funkcorp » 08 pro 2013 13:11

Tak problém z Axiomem v C7.5 vyřešen. Při instalaci se nenakopírovaly soubory dll pro Axiom (složka components). Stačí tedy ručně překopírovat z předchozí instalace a vše je OK. Při předchozím upd 6.5 -> na 7.0 to instalační procedura zajistila, teď nikoliv.

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od maux » 21 pro 2013 12:46

Kluci,

když jsem instaloval UG na 6.5, automaticky se nahrála verze 64-bit, na sedmičku to samé a teď na 7.5 32-bit verze. Nenašel jsem v tom jejich instalátoru možnost volby. Jsem takovej tatar, nebo jsem dislektik?

díky......

Jo a ještě jedna věc mě trápí. Dá se vrátit k původnímu rozměru "VST instruments"? (F11)

funkcorp
Příspěvky: 21
Registrován: 23 zář 2013 14:28

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od funkcorp » 21 pro 2013 14:56

Mám W7/64 a u mne instalátor standartně nabídl možnost volby mezi 32 / 64 . Takže asi pustit instalaci znovu.

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od maux » 21 pro 2013 15:50

Bohužel...... :(

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od Martas » 23 čer 2014 08:50

Ahoj,
koupil jsem si upgrade Cubase na 7.5 a po instalaci mam problem, ze mi nechodi 32 bitova verze na iMacu. 64 bitova v poho. Na MacBook Pro mi to funguje vsechno. Uz jsem vyhodil vsechny pluginy, jestli se tam nejaky s Cubase netlucou, ale porad to po nastartovani pada. Nastartuje, zobrazi se nabidka temlate a spadne. Nenapada vas, prosim, nejake reseni?? Jeste jsem kuli tomu upgradoval system na 10.8.
Diky M.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od TOM-Thak » 23 čer 2014 11:11

Proc nejedes radeji na 64bitove verzi?

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od Martas » 23 čer 2014 11:56

zatim kuli nekterym pluginum….

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od TOM-Thak » 23 čer 2014 13:08

Aha, ja se na to tak blbe ptam, protoze Logic X ma 64bit vse, takze plug iny je nutny stejne provozovat pres bridge, ale vetsina uz je dneska 64bit.

Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 198
Registrován: 04 led 2014 00:48

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od petermikuláš » 23 srp 2014 21:38

Páni prosím o radu: Ako docieliť to, aby Cubase detekoval môj synťák Kurzweil ako externý nástroj, resp, ako externú zvukovú banku z ktorej by si bral zvuky?
Ide mi o to. že chcem urobiť v Cubase skladbu so zvukmi z Kurzweilu. Dík za odpovede.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2671
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od MDudas » 24 srp 2014 04:48

Odpoved - vid vlakno Kurzweil.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 24 srp 2014 04:56

udelal jsem video (zatim jen ukazkovy) o pokrocilejsich zpusobech ovladani cubenda pomoci maker a externich programu

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Cubase 7.5

Příspěvek od W.Cable » 24 srp 2014 08:03

Tak tohle je skvely

Odpovědět