Cubase 7.5 + Trigger 2
Cubase 7.5 + Trigger 2
Krasny den a idem zas otravovat-pardon
Nainstaloval som Slate Digital Trigger 2 Platinum, Ilok-vsetko zaregistrovane, softver nahraty-OK
Jednoducho neviem, ako dostat a otvorit cez Insert Trigger 2 do cubase 7,5
Ako poradil Marylin - subory z DVD s priponou .tci som nahral na C pod nazvom Trigger 2
taktiez neviem k comu sluzi Trigger Instrument Editor, ktory sa vytvoril na pracovnej ploche
Vopred dakujem za pomoc
Nainstaloval som Slate Digital Trigger 2 Platinum, Ilok-vsetko zaregistrovane, softver nahraty-OK
Jednoducho neviem, ako dostat a otvorit cez Insert Trigger 2 do cubase 7,5
Ako poradil Marylin - subory z DVD s priponou .tci som nahral na C pod nazvom Trigger 2
taktiez neviem k comu sluzi Trigger Instrument Editor, ktory sa vytvoril na pracovnej ploche
Vopred dakujem za pomoc
Naposledy upravil(a) oldcable dne 12 říj 2014 07:39, celkem upraveno 3 x.
Re: Cubase 7.5 + Trigger 2
Začnu od konce. Trigger instrument editor slouží k tomu, aby sis pod triger mohl zařadit i např. své vlastní samply. Do editoru si nataháš vlastní či jakékoliv jiné samply a v tom programu se ti to zkonvertuje na formát, který podporuje SST2...
Jinak nevím, zda je OK mít sampl knihovny na DVD... Osobně to mám na disku.
Jinak nevím, zda je OK mít sampl knihovny na DVD... Osobně to mám na disku.
Budes taky dobry napises mi konretne postup.
ako na : Select Base Dir
Licence File
Check Licence Fils
atd.
ako na : Select Base Dir
Licence File
Check Licence Fils
atd.
- Přílohy
-
Předpokládám, že vše kolem iLoku máš správně...
No při instalaci jsem postupoval podle manuálu, kde se píše, že:
Installation Steps
1.Download and extract (with 7Zip for Windows, the default Archive UVlity for Mac OSX) the
repacked TRIGGER 2 Library Content: -‐ Trigger 2 Deluxe | Trigger 2 Kicks | Trigger 2 Snares | Trigger 2 Toms | Trigger 2 Presets
2. Place these folders into your Trigger Instruments folder.
* New users, please create a new folder where you choose to store sample data, and place these extracted folders inside.
3. Download, extract and run the TRIGGER 2 installer.
* Note, for Windows users, you will need to set the VST plug-in directory path for instalation. Once set, this will be remembered for future installs.
4. Open your DAW, create a new session with 1 audio track, and insert TRIGGER 2.
* You will find TRIGGER 2 under a new sub-‐heading, “Steven Slate”.
* In Pro Tools, the plug-‐in will be under “Dynamics” by Category and “Steven Slate” by
Manufacturer. You can change list view in Pro Tools’ Preferences > Display tab.
5. Go to the “Settings” page.
6.Look at the top of the page. Next to “Plugin” you should see either EX or Platinum written.
*If you do not see either of these, please contact us for review at the Support HelpDesk.
7. Click the Select Base directory button and choose your Trigger Instruments folder.
8. If you have any Expansion Packs, click the Select License bucon and choose your .tlc license
file, one at at time.
To "select base directory" tlačítko slouží k tomu, abys Triggru 2 řekl cestu k samplům, které má používat. Tzn. přes to tlačítko zvolíš složku, kde máš umístěny v počítači samply - rozbalené soubory Trigger 2 Deluxe, Trigger 2 Kicks, Trigger 2 Snares, Trigger 2 Toms a Trigger 2 Presets. Celou složku, kde jsou zmiňované soubory označíš a dáš vybrat (nebo OK, nevím přesně co tam je za potvrzovací hlášku).
To "select licence file" tlačítko slouží k tomu, když pod trigger 2 chceš zařadit nějaký slate expansion pack. V takovém případě hodíš samply z rozšiřujícího balíčku mezi ty původní samply (co máš obsaženy v Trigger 2 platinum) a do složky s těmito samply nakopíruješ taky licence file, kterou obdržís společně s balíčkem... Pak otevřeš v DAW trigger 2 a použiješ k autorizaci expansion balíkčku tlačítko "select licence file". Zadáš cestu k tomu licenčnímu souboru, potvrdíš a rozšíření máš autorizované... Ale toto tě v tvém případě nemusí zajímat, týká se to jen licencí u rozšiřujících balíčků. Nepíšeš, že je máš...
Tak jsem to dělal a jede vše v poho...
No při instalaci jsem postupoval podle manuálu, kde se píše, že:
Installation Steps
1.Download and extract (with 7Zip for Windows, the default Archive UVlity for Mac OSX) the
repacked TRIGGER 2 Library Content: -‐ Trigger 2 Deluxe | Trigger 2 Kicks | Trigger 2 Snares | Trigger 2 Toms | Trigger 2 Presets
2. Place these folders into your Trigger Instruments folder.
* New users, please create a new folder where you choose to store sample data, and place these extracted folders inside.
3. Download, extract and run the TRIGGER 2 installer.
* Note, for Windows users, you will need to set the VST plug-in directory path for instalation. Once set, this will be remembered for future installs.
4. Open your DAW, create a new session with 1 audio track, and insert TRIGGER 2.
* You will find TRIGGER 2 under a new sub-‐heading, “Steven Slate”.
* In Pro Tools, the plug-‐in will be under “Dynamics” by Category and “Steven Slate” by
Manufacturer. You can change list view in Pro Tools’ Preferences > Display tab.
5. Go to the “Settings” page.
6.Look at the top of the page. Next to “Plugin” you should see either EX or Platinum written.
*If you do not see either of these, please contact us for review at the Support HelpDesk.
7. Click the Select Base directory button and choose your Trigger Instruments folder.
8. If you have any Expansion Packs, click the Select License bucon and choose your .tlc license
file, one at at time.
To "select base directory" tlačítko slouží k tomu, abys Triggru 2 řekl cestu k samplům, které má používat. Tzn. přes to tlačítko zvolíš složku, kde máš umístěny v počítači samply - rozbalené soubory Trigger 2 Deluxe, Trigger 2 Kicks, Trigger 2 Snares, Trigger 2 Toms a Trigger 2 Presets. Celou složku, kde jsou zmiňované soubory označíš a dáš vybrat (nebo OK, nevím přesně co tam je za potvrzovací hlášku).
To "select licence file" tlačítko slouží k tomu, když pod trigger 2 chceš zařadit nějaký slate expansion pack. V takovém případě hodíš samply z rozšiřujícího balíčku mezi ty původní samply (co máš obsaženy v Trigger 2 platinum) a do složky s těmito samply nakopíruješ taky licence file, kterou obdržís společně s balíčkem... Pak otevřeš v DAW trigger 2 a použiješ k autorizaci expansion balíkčku tlačítko "select licence file". Zadáš cestu k tomu licenčnímu souboru, potvrdíš a rozšíření máš autorizované... Ale toto tě v tvém případě nemusí zajímat, týká se to jen licencí u rozšiřujících balíčků. Nepíšeš, že je máš...
Tak jsem to dělal a jede vše v poho...
Idem vyskusat, zatial dik, caf.
Ide tom, ale neviem preco mi nejde otvorit subory s pripononu .prs resp
SSD Platinum Kit Presets
Dol za pomoc
SSD Platinum Kit Presets
Dol za pomoc
Trigger 2 Presets
For Trigger Platinum users!
▪ Place "0 Deluxe" folder in Trigger2 Deluxe folder.
▪ Place "SSD Platinum Kit Presets" folder in Trigger Instruments folder.
For Trigger Platinum users!
▪ Place "0 Deluxe" folder in Trigger2 Deluxe folder.
▪ Place "SSD Platinum Kit Presets" folder in Trigger Instruments folder.
Marylin, .urva stale sa mi .prs objavi v cervenych farbach. Kde robim chybu ?
A udělal jsi to podle toho manuálu? Tzn. složku "0 deluxe" nakopíroval do složky "trigger 2 deluxe"? Dal jsi složku "SSD Platinum Kit Presets" do složky, kde máš všechny Steven Slate samply?
Já jsem to tak udělal a normálně mi to presety načítá... Bohužel teď nemám v provozu studiový počítač, takže to nemůžu ověřit...
Já jsem to tak udělal a normálně mi to presety načítá... Bohužel teď nemám v provozu studiový počítač, takže to nemůžu ověřit...
Este jednej veci nerozumiem. Stiahnem si sample s priponou wav tie dam cez trigger instrument editor a idu vsetky v pohodem ale cez instrument edetor SSD Platinum neotvorimmmm, lebo je tam ta pripona prs - som z toho PUF. Ale uz sa so mnou netrap. Aj tak dik.
Člověče netrápím se... Sám jsem s tím ze začátku trochu bojoval.
K červenému textu píše něco manuál:
Na straně 6 dole. Mrkni na to. Píše se tam něco o tom, když se změní umístění samplů a trigger 2 je neumí najít, tak to vyplivne právě název samplu v červeném písmu.
Zkus zmáčknou refresh tlačítko. Možná, že si Trigger 2 pamatuje ještě staré umístění a přitom už máš zadáno nové
K editoru - mrkni na youtube, cosi tam je...
K červenému textu píše něco manuál:
Na straně 6 dole. Mrkni na to. Píše se tam něco o tom, když se změní umístění samplů a trigger 2 je neumí najít, tak to vyplivne právě název samplu v červeném písmu.
Zkus zmáčknou refresh tlačítko. Možná, že si Trigger 2 pamatuje ještě staré umístění a přitom už máš zadáno nové

K editoru - mrkni na youtube, cosi tam je...