CUBASE a CUTOFF

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

CUBASE a CUTOFF

Příspěvek od Mitch » 04 led 2012 21:19

AHoj,

je možné automatizovat cutoff i u VST nástrojů, které nedisponují tímto parametrem? Například líbí se mi nějaký nástroj z halionu, který bych chtěl takto automatizovat, ale nevím jak na to? Například u nexusu je to jasný, je tam otočný knob s cutoffem a ten už si buď přiřadím na midi ovladač, nebo to udělám v Dawu, ale u nějakých VST nic takového nenacházím....Poradí někdo? V automatizaci jsem poměrně nováček.....

Děkuju za reakce a pomoc!

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: CUBASE a CUTOFF

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 04 led 2012 22:10

na kanal, kam ti smeruje vystup nastroje, zaves do insertu nejakej filtr. konkretne v cubase je skvelej nativni filtr tonic. je to uz starsi kousek, ale je to paradni plugin.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: CUBASE a CUTOFF

Příspěvek od biscuit » 04 led 2012 22:41

btw.divil bych se, kdyby halion nemel svuj filtr.

lottewerther
Příspěvky: 124
Registrován: 31 led 2003 03:20

Re: CUBASE a CUTOFF

Příspěvek od lottewerther » 04 led 2012 22:47

Halion samozřejmě má svůj filtr.

TTT31
Příspěvky: 175
Registrován: 17 kvě 2010 20:46

Re: CUBASE a CUTOFF

Příspěvek od TTT31 » 05 led 2012 22:10

no treba co ja mam Halionone k Cubasu,
http://tokyo-fusion-night.cocolog-nifty ... ionone.jpg

tak ten tam sice cudel cutoff ma ale nekdy neco dela nekdy ne....

automatizace nahore mas vzdycky pri otevreni kazdeho vstinstrumentu tlacitka R (read) W (write). zapni write zmackni mezernik a automatizuj... funguje to skoro u vsech cudliku vsech moznych vstecek... ale taky uz sem narazil na Vst u kterych to nefunguje napr Atmosphere od spetrasonicu... mozna sem mel nejakou blbou verzi ale...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CUBASE a CUTOFF

Příspěvek od TOM-Thak » 06 led 2012 14:22

2TTT31: To záleží na konkrétním presetu toho Halionu. Tahle easy verze pro cubase nemá všechno. Pověs si na to treba z cubase efektů "Filters -> Tonic" a máš to.

Odpovědět