čaute lidi potřeboval bych poradit koupil jsem si cubase LE4 a nemůžu zobrazit VST instrument rack nechápu čím to je defaultně je nastavený na F12 ale jak zmáčknu tak se nezobrazí tak jsem ho změnil na jinou klávesu a zase nic poradte jak na to nwím si rady možná je i jinačí způsob jak ten instrument rack vyvolat ????
A co to dela? Kdyz na to kliknes, tak se to okynko nezobrazi? Nemas ho otevreny a schovany nekde? Kdyz si kliknes na "Window", tak tam nemas polozku VST Instruments?
newim je to divné jak jsem měl windiws xp profesional tak mi nešla LE 4 nainstalovat a ted mám windows xp home a le4 jde a sx 2 ne vrtá mi to hlavou..fakt newím
Co by s tim melo byt? Nic s tim neni, cetl jsi co se pise na tom odkazu, co jsem ti poslal? A pis prosim te normalne, kdo to ma cist, to je nejaka nova moda zamerne kurvit cestinu?
2pyros: OK, když neumíš anglicky, k čemu ti ten soft teda pak je? To jen tak na okraj... V kermitakovo odkazu se jaksi píše, že LE4 nemá žádný Instrument Rack, ale pouze Instrument Tracks - čili "nástrojové stopy". F11 ani jiná klávesová zkratka tedy nebude Instrument Rack otevírat, řešení je jinde.