Cubase LE 4 zobrazení instrument racku

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Cubase LE 4 zobrazení instrument racku

Příspěvek od pyros » 29 pro 2008 23:43

čaute lidi potřeboval bych poradit koupil jsem si cubase LE4 a nemůžu zobrazit VST instrument rack nechápu čím to je defaultně je nastavený na F12 ale jak zmáčknu tak se nezobrazí tak jsem ho změnil na jinou klávesu a zase nic poradte jak na to nwím si rady možná je i jinačí způsob jak ten instrument rack vyvolat ????

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 pro 2008 23:52

Standardne je na F11. Pres Devices -> VST Instruments to taky nejde?

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 29 pro 2008 23:53

nn to taky nejde

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 29 pro 2008 23:57

A co to dela? Kdyz na to kliknes, tak se to okynko nezobrazi? Nemas ho otevreny a schovany nekde? Kdyz si kliknes na "Window", tak tam nemas polozku VST Instruments?

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 29 pro 2008 23:58

prostě to nic neudělá ani jak minimalizuju okno sekcenceru

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 pro 2008 00:00

Tak v tom pripade reinstall, pripadne support.

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 30 pro 2008 00:01

no zkusím to ale pochybuju že to pojede

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 pro 2008 00:03


pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 30 pro 2008 00:08

newim je to divné jak jsem měl windiws xp profesional tak mi nešla LE 4 nainstalovat a ted mám windows xp home a le4 jde a sx 2 ne vrtá mi to hlavou..fakt newím

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 pro 2008 00:09

S tim instrument rackem je to teda vyreseny, OK?

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 30 pro 2008 00:11

no není pořád nic uplně newím co s tím je

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 pro 2008 00:13

Co by s tim melo byt? Nic s tim neni, cetl jsi co se pise na tom odkazu, co jsem ti poslal? A pis prosim te normalne, kdo to ma cist, to je nejaka nova moda zamerne kurvit cestinu?

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 30 pro 2008 00:15

no ej neumím anglicky prostě F11 nefunguje ted jsem to přeinstaloval

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 pro 2008 00:17

Aha. Proste v LE4 VST instruments rack neni a instrumenty se resi pres instrument track (pridas novy instrument track a tam si vyberes VSTi).

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 30 pro 2008 00:19

2pyros: OK, když neumíš anglicky, k čemu ti ten soft teda pak je? To jen tak na okraj... V kermitakovo odkazu se jaksi píše, že LE4 nemá žádný Instrument Rack, ale pouze Instrument Tracks - čili "nástrojové stopy". F11 ani jiná klávesová zkratka tedy nebude Instrument Rack otevírat, řešení je jinde.

P.

Odpovědět