Cubase - Midi se uloží spožděně
Cubase - Midi se uloží spožděně
Zdravím všechny,
V Cubase SX 3 se midi ukládá spožděně, používám midi port na zvukové kartě. Našel jsem si tady radu, abych překopíroval soubor - ignoreportfilter, ale v adresari MIDI Port Enabler subor ignoreportfilter vůbec nemám, je tam jen nějaké PDF.
Poraďte prosím
V Cubase SX 3 se midi ukládá spožděně, používám midi port na zvukové kartě. Našel jsem si tady radu, abych překopíroval soubor - ignoreportfilter, ale v adresari MIDI Port Enabler subor ignoreportfilter vůbec nemám, je tam jen nějaké PDF.
Poraďte prosím
Mhm -pokud máš upgradováno na SX3.1, tak s ignoreportfilter laborovat už nemusíš (pokud si dobře pamatuji popis z Steinberg webu). Možná jde o to, že používáš emulovaný port třeba. Zkontrolovat tedy definici MIDI portů a vyhodit vše, co není fyzický MIDI port na zvukovce. Jinak mě nic zatím nenapadá.
P.
P.
A to je v tom Device setup? mám tam 5 vstupních portů a z toho jsou dva fizické a jeden slouží na Mackie Control (mám Tascam FW1082) a pak dva porty které nevím k čemu jsou a mají tam VP (že by virtuální port?) zkusím je zakázat, ale potíž je v tom, že to montálně jako na potvoru funguje, takže nepoznám jestli to zabralo.
Každopádně díky
Každopádně díky
Zato ja znam. Zda se, ze s Vladem vlastnime stejnej shit. Ja svuj Fatar zapinam tak, ze ho vetsinou napred resetuju,obcas to musim udelat jeste petkrat, diody blikaj o 106 a pak chvilku jen tak zacnu busit do klaves nez to zacne nejak reagovat.Cyril píše:Vlad: diodovy orgie? To neznam... to je asi hodne velkej underground, co? Je to vubec legalni?

Jinak co se tyka tohodle problemu,kdyz jsem pouzival midi port zvukovky, tak se mi to taky zpozdovalo, naopak od doby co jedu pres usb port tak je to o dost lepsi. Spis mam drobnej problem, ze se noticky postupne posouvaj vpred, no nepresnym hranim to snad nebude (doufam). Vim,ze uz se to tu kdysi resilo,ale uz nevim..