Cubase na dvou monitorech(obrazovkách)

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 18:28

Cubase na dvou monitorech(obrazovkách)

Příspěvek od Bery4B » 02 led 2013 16:11

tak sem si k pc připojil dva monitory, jeden prez vga, druhej dvi, dvi je hlavni vga vedlejsi, samotnou aplikaci muzu z prvniho na druhej bez problemu poslat...ale kdyz chci z cubase poslat jen mixer na druhej monitor nejde to...čím to je? :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase na dvou monitorech(obrazovkách)

Příspěvek od Pytkin » 02 led 2013 16:14

no bud si roztiahnes hlavne okno cez obe obrazovky .. alebo sa da mixer tusim uvolnit nejakym tym ALLWAYS ON TOP , alebo co to tam je , a potom ho mozes vybrat vedla..

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 18:28

Re: Cubase na dvou monitorech(obrazovkách)

Příspěvek od Bery4B » 02 led 2013 16:19

dekuji allways on top funguje ;)

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 18:28

Re: Cubase na dvou monitorech(obrazovkách)

Příspěvek od Bery4B » 02 led 2013 16:23

jeste je neco podobneho v fl? :) tam chci zase playlist a mixer poslat na druhej monitor :)..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase na dvou monitorech(obrazovkách)

Příspěvek od Pytkin » 02 led 2013 16:58

FL nepoznam .. s tym ti neviem poradit ..

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 18:28

Re: Cubase na dvou monitorech(obrazovkách)

Příspěvek od Bery4B » 02 led 2013 17:14

skoda doufam ze se nekdo najde...

dusanmsk
Příspěvky: 536
Registrován: 04 led 2011 12:33

Re: Cubase na dvou monitorech(obrazovkách)

Příspěvek od dusanmsk » 03 led 2013 00:14

Vo FL sa s 2 displaymi pracuje pohodlne, jedine co ma sralo bola nemoznost vertikalne zvacsit mixer, ale to je bohuzial vlastnost.

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 18:28

Re: Cubase na dvou monitorech(obrazovkách)

Příspěvek od Bery4B » 06 led 2013 20:57

ajo uz sem to viresil fl sem normalne roztahl celkove na obe obrazovky :)

Odpovědět