Cubase - nahrávání zvuků z Korg Triton

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Cubase - nahrávání zvuků z Korg Triton

Příspěvek od Johnny_Tiss »

Mam takovej problém ... chci udělat spodek do songu, ale když jsem propojil Tritona přes MIDI, Cubase mi nahrává jen MIDI a když to pustim, jede to zpátky do Tritona a pak ven. Mám to tedy nahrávat přes audio výstup? Poraďte pls ...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22186
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

hmm .. nejak neni jasne ale o co ti ide ..

ked ich spojis len cez midi , tak je logicke , ze nahras len midi .. na tom ale neni nic zleho ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6634
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

No jestli chces z toho Tritona nahravat audio, pak ti asi nic jinyho, nez pripojit to pres audio vystup nezbyde ;)

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Příspěvek od Johnny_Tiss »

... a nedá se to udělat nějak s těma MIDI kanálama? potřeboval bych aby to zvuky bralo z Tritona, ale abych mohl mít na klaviatuře třeba úplně něco jinýho než ty zvuky, který z toho Cubasu (posléze z Tritona) hrajou ... prostě přiřadit k MIDI kanálu zvuk z Tritona nezávisle na zvuku na klaviatuře ...
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22186
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

johny : ale iste .. ved kazdej stope priradis kanal na ktorom hra z tritona daky zvuk .. a jednu stopu nechas na midi klavesnicu ..

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Příspěvek od Johnny_Tiss »

jasný ... to jsem zkusil, ale v režimu Combi tam můžu přiřadit jen 8 zvuků ... potřeboval bych jich víc ... jde to nějak udělat?
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Příspěvek od Johnny_Tiss »

... a nešlo by udělat, aby Cubase řídil zvuky v Tritonovi nezávisle na zvucích nastavených v režimu Combi? (jiný režim mi neposílá MIDI do počítače) protože jak jsem už výše psal, v režimu Combi jde jen 8 zvuků ...
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Příspěvek od Vey »

Pokud chces pracovat s Tritonem s vice stopama, tak se prepni do rezimu sequencer, kterej je k tomu urcenej .. Rezim Combi pracuje pouze na jednom (vybranym) kanale.

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Příspěvek od Johnny_Tiss »

a bude možný při tom normálně hrát? a v jakým režimu?
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Příspěvek od Vey »

V režimu sequencer (SEQ).

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Příspěvek od Johnny_Tiss »

díííííííííííííííííííky ... nejspíš jsi vyřešil můj problém ... fakt MOC dík!!!
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Odpovědět