mám vážný problém. Už honě dlouho se snažím rozchodit Cubase 5. Snažil jsem se o to už na několika počítačích, ale vždy to bylo stejné. Cubase buď od začátku už nereagoval na přicházející signály (audio, midi atd.)nebo mi po instalaci třeba pár dnů funkuje, ale pak zas nereaguje. U midi mi sice ukazuje příchozí signál, ale VST instrumenty už na něj nereagují a nic nehraje. Například v Kontaktu je vždy vydět na virtuální klávesnici pohyb kláves když hraju na midi keyboard, ale tady se nepohne ani jedna, ikdyž midi signál Cubase ukazuje aktivní. Když nepoužívám midi keyboard ale třeba jen na zkoušku hraju miší na tu vyrtuální klaviaturu, tak se také neozívají žádné zvuky.
U audio stop zas není vidět signál In a Out. Prostě co se týče zvuku, jako by tam vůbec žádný nepřicházel.
Používám zvukovku Alesis IO/2 s Asio low latency driverem přímo pro IO/2. Pokud si místo něj spustím Asio for All, tak občas zvuky a midi signály začnou funkovat. Ale jen Občas
Kvůly těmhle problémům už přes rok používám FL Studio a Cubase u mě tak nějak leží ladem bez povšimnutí. Teď už bych na něj ale konečně rád přešel a vyřešil to. Jak jsem psal. Snažil jsem se o to už asi na 4 počítačích, vždy se choval stejně. Buď nešli zvuky vůbec, nebo jen sporadicky a pak vůbec