Cubase Projects

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 12:17

Cubase Projects

Příspěvek od oldcable » 28 úno 2013 22:15

Da sa neakym sposobom nastavit archiv nahravky na disk D a nie na C ? Teraz mi to uklada do Dokumenty/Cubase Projects atd. Dik za pomoc. Nejde o export. To mi je jasne.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase Projects

Příspěvek od Pytkin » 28 úno 2013 22:39

co je archiv nahravky ? dake tlacitko ARCHIV alebo co ? projekt ma svoj setup a tam nastavujes jeho folder ..

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 12:17

Re: Cubase Projects

Příspěvek od oldcable » 28 úno 2013 23:15

Zle sa vyjadrujem. Uklada subor do - Users/Dokuments/Cubase Projets/Untitled 01 atd. Je jedno ci pouzijem save na D aj tak si vytvori svoj Untitled na C. O to mi ide, ze preco to zapise aj na C.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase Projects

Příspěvek od Pytkin » 01 bře 2013 01:06

ja neviem .. cubase uz som dlho nevidel .. ale nuendo vytvara projekt tam , kde ho zasavujes .. trebars na D: .. vzdy som myslel , ze cubase to robi rovnako .. do verzie 5 to tak aj vzdy robil .. mozno v tejto najnovsej do dako dokurvili ..

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 10:45

Re: Cubase Projects

Příspěvek od W.Cable » 01 bře 2013 02:07

Je mozne, ze je to zpusobeno tim... Na zacatku projektu naskoci okno Project Assistant, Ty tam nechas to C: a potom ukladas pres
File > Save as, kde si zvolis D: a nejspis kvuli tomu dochazi k duplikaci.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Cubase Projects

Příspěvek od TOM-Thak » 01 bře 2013 09:31

Tim to bude. Musis na zacatku nejlip vytvorit empty project a ulozit
ho do nove prazdne slozky. Jinak ti cubase vytvori vlastni nekde na C:\.
Je to z toho duvodu, ze musi nekam cpat analyze fajly a edits, freeze
pripadne nahrane stopy.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase Projects

Příspěvek od Pytkin » 01 bře 2013 09:36

no ale kde su data z projektu si predsa nastavujes v project settings alebo tak dakde .. kde je nastavena kam sa ukladaju data projektu .. a ano .. na zaciatku pri vytvarani noveho projektu sa ukazuje , kde to bude ..

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 12:17

Re: Cubase Projects

Příspěvek od oldcable » 01 bře 2013 11:37

Velmi dik, dnes to na skuske vyskusam. V inom fore spomenutych 24 stop a casovo jedna skladba10-15minut mi zabera vela miesta, z toho dovodu to chcem zapisovat na D. Cubase spustil plnu 30 dnovu trial 7 tak skusam a uvidim. Este raz dakujem.

Odpovědět