Cubase-RTAS,AAX?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
RogiCZ
Příspěvky: 16
Registrován: 11 bře 2016 10:48

Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvek od RogiCZ » 11 bře 2016 10:52

Ahoj,
prosím vás chci se zeptat, jestli něčemu může v Cubase vadit když jsem při instalovaní zvolil že chci nainstalovat i AAX a RTAS?
Jsem začátečník a nevěděl jsem že je to Pro Tools formát.
Děkuju.

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvek od Liquid Sound » 11 bře 2016 11:00

ne nestane se nic, krom místa na disku
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

Uživatelský avatar
RogiCZ
Příspěvky: 16
Registrován: 11 bře 2016 10:48

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvek od RogiCZ » 11 bře 2016 11:13

Děkuji za odpověď,zabirá to hodně to nainstalovaní RTAS nebo AAX?
Po případě dá se to nějak zvlášt odinstalovat?

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvek od Stan » 11 bře 2016 11:21

Podivej se kde mas poradac "plug-ins" ci podobne a zde budou poradace pro VST,AAX ...., to jsou poradace do kterych se to nainstalovalo tak jen vymaz jejich obsah.

Uživatelský avatar
RogiCZ
Příspěvky: 16
Registrován: 11 bře 2016 10:48

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvek od RogiCZ » 11 bře 2016 11:32

Super, díky moc.

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvek od Liquid Sound » 11 bře 2016 12:20

Tak tak. RTAS mívalo na pcčku souborový označení tušim dpm.rsr a soubory byly párový. AAX jsem na PCčku ani neviděl.
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

Odpovědět