Současné zapojení PatchMixu:
E-MU L/In: send to ASIO 1/2 - Cubase BUS 1,2
E-MU R/In: send to ASIO 3/4 - Cubase BUS 3,4
E-MU S/PDIF in: send to ASIO 5/6 - Cubase BUS 5,6
WAV in: send to ASIO 7/8 - Cubase BUS 7,8
pak ještě ASIO in 31/32 - výstup z Cubase (to si Cubase přiřadil sám, ale vůbec nevim proč???)
Cubase 24-bit/48KHz
Problémy:

Tzn., že slyším zvuk, který mohu nahrát, ale nahraný zvuk už potom neslyším. Na výstupu je v level metru vidět patřičnej signál, ale zvuk nikde.
Zjistil jsem, že stačí v DEVICES kliknout na E-MU ASIO driver (ikdyž tam je navolenej) a otevřít nastavení. Potom již zvuk jde. Podle mě je to ale blbost, dělat tohle po každým restaru Cubase, navíc když tam stabilně ten E-MU ASIO driver je navolenej a já vůbec nic nezměním, pouze vlezu do toho menu...žádný změny v nastavení nedělám, žádná nová volba, jen prokliknutí...
Nepomohlo ani uložení vlastní TEMPLATE...

Jelikož začínám, chtěl jsem si jen tak pohrát s nějakým pluginem Amplitube atd... Myslel jsem, že tento efekt funguje real time - tzn. že bych ho měl slyšet soušaně při nahrávání, ale toho se mi nepodařilo docílit... Efekt slyším akorát při playbacku nahraného zvuku (insert).
Nevím, zda je problém v zapojení monitoringu, protože po pravdě ani nevím, jak to správně zapojit a co je k tomu potřeba. (?)
Jsou to zatím jen takové kraviny, ale rád bych tyhle věci řešil, abych lépe pochopil, jak Cubase pracuje...