Cubase SX2

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Cubase SX2

Příspěvek od pavlii » 30 kvě 2006 09:32

Súrně sháním někoho, kdo má verzi Cubase SX2. Protože potřebuju prokonzultovat něco ohledně manuálu, tak je zřejmě nuté originální instalační médium. Je tu někdo takový?

Díky, P.

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Příspěvek od rastika » 30 kvě 2006 19:30

ja mam orig. SL2 neviem ci ti to pomoze?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 30 kvě 2006 22:22

2rastika: možná ano. potřeboval bych vědět, zdali se mezi PDF dokumenty nenachází něco typu "What`s new - co je nového", kde jsou nějakým způsobem popsané novinky a změny oproti verzi SX1. Dík za info.

P.

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Příspěvek od rastika » 30 kvě 2006 23:37

nenasiel som nic take.su tam popisane rozdiely iba medzi SL2 a SX2.
treba skusit napisat nejakemu predajcovi cubase mozno poradia.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 31 kvě 2006 00:06

2rastika: tak s těmi už v kontaktu jsem :-) jen jsem ještě zkusil rozjet tuhle frontu... Vďaka!

P.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 31 kvě 2006 14:56

Ahoj Pavli. Kdyby něco já mám SX2 v originálu. :wink:

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 01 čer 2006 07:32

2Ondresh: díky, ale jak už psal rastika, asi to k ničemu není, protože na instalačním médiu zřejmě není to, co bych potřeboval.

P.

Odpovědět