Desynchronizace tempa ve skladbě v Cubase
Re: Desynchronizace tempa ve skladbě v Cubase
Jakej nastroj v halionu ti to dela ? Jestli to je TRIP tak nezapomen ze ten ma 2 vrstvy (layers) L1 a L2 ktery se aktivuji nad nazvem TRIP. Standardne je zobrazovan L1. Jestli pouzivas nejaky preset tak je velmi pravdepodobne ze v L2 je taky aktivovan ARP. Navic ARP ma na kazde z techto vrstev (L1 - L2) 4 arpeggiatory. Takze se spis podivej zda manipulujes na spravne vrstve s tim spravnym arpeggiem, mas jich tam 8
- Greyhound90
Stan: dělá to nástroj "Arps & Chords 1" a má také dvě vrstvy - L1 a L2.
muzes poslat obrazek nebo alespon link protoze vubec nemam poneti co to je za nastroj do halionu
- Greyhound90
Posílám náhled
Vzdyt jsem ti psal ze je to TRIP. Ted jsem ten 'patch' zkousel a snizeni rychlosti arpegia na obou vrstvach funguje bez problemu. jediny co me napada je ze jsi si nejakym zpusobem nahral automatizaci pro arp do stopy a proto se ti to vraci na 16-tky
- Greyhound90
Stan: A jak jsi toho snížení dosáhl. Na arpu nastavil 1/4 nebo 1/8 ?
Na obou vrstvach L1 a L2 je nastaven ARP 1 a oba jsou 1/16 takze jsem na OBOU nastavil 'Tempo Scale' na hodnotu co jsem potreboval 1/4 nebo 1/8. Zpomaleni funguje uplne normalne.
- Greyhound90
Stan : to bylo ono! Problém vyřešen. Já totiž měnil hodnotu Tempo Scale jen na té první vrstvě a na L2 zůstávaly ty šestnáctky. Moc děkuji za pomoc 

At your service