Dlzka zaznamu v Cubase 5 ?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Dlzka zaznamu v Cubase 5 ?

Příspěvek od rastika » 16 lis 2010 19:29

Zdar . je limitovana dlzka zaznamu v cubase 5 na jeden projekt? alebo viem nahrat neobmedzene velky subor
na jeden projekt. jedna sa o to ze idem robit zivy zaznam koncertu asi 8 skupin. cca 7 hodin zaznamu cca max.20
kanalov pri 24 bit 96 khz a chcem to dat do jedneho projektu ci to je mozne.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Dlzka zaznamu v Cubase 5 ?

Příspěvek od Fractal » 16 lis 2010 20:40

melo by to zaviset pouze na velikosti hdd imho

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Dlzka zaznamu v Cubase 5 ?

Příspěvek od listonos » 16 lis 2010 20:52

A este na tom ci spadne alebo nie :D

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Re: Dlzka zaznamu v Cubase 5 ?

Příspěvek od rastika » 16 lis 2010 21:55

ok dik.

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Dlzka zaznamu v Cubase 5 ?

Příspěvek od Vlad » 17 lis 2010 00:11

Fractal píše:melo by to zaviset pouze na velikosti hdd imho
presne tak. Kdyz si vytvoris projekt, vlevo dole pod stopama je info o frekvenci, bit. hloubce a max. dobe zaznamu v tomto "rozliseni".
Me to napr. pise pro 44,1kHz a 24bit dobu zaznamu 243hodin.
Jinak chci upozornit, ze 7h zaznamu ve 20 kanalech a zminovanem rozliseni - pokud nemas rychly HDD a sviznej comp tak to bude peklo. Doporucuju to nasekat a pracovat s tim zvlast

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Re: Dlzka zaznamu v Cubase 5 ?

Příspěvek od rastika » 18 lis 2010 11:26

tak vsetko prebehlo v poriadku. nakoniec som pouzil pre kazdu kapelu zvlast projekt.je s toho vyse 56 GB dat.
mam co spracovavat cez vikend :)

Odpovědět