Dohrávání audioeventů v jedné audiostopě
Dohrávání audioeventů v jedné audiostopě
Dobrý den, dá se nějak v cubasu udělat v jedne audio stopě, aby se jednotlivé audioeventy dohrávaly? Tzn. aby se neukončilo přehrávání prvního audioeventů začátkem dalšího? v FL studio byl na to myslím přímo čudlík, není něco takového i v cubasu?
Re: Dohrávání audioeventů v jedné audiostopě
Mhm - pokud vím, tak lze udělat maximálně prolínačka mezi jednotlivými záběry v rámci stejné stopy, ale pokud prolínačka (crossfade) není to, co chceš, musíš použít novou audio stopu a další nahrávání, pokud má kus hrát spolu s předchozím záběrem, provádět do ní.
Ale už nejsem moc guru na nejnovější verze Cubase, může mi nějaká fíčura lehce uniknout
P.
Ale už nejsem moc guru na nejnovější verze Cubase, může mi nějaká fíčura lehce uniknout

P.
v dnesni dobe neni snad uz nekolik audiostop problemem.. pro poradek jdou dat do groupy
-
- Profesionál
udelej vic stop a dej je do folder tracku, aby se zobrazovaly jako jedna.flajtr23 píše:Dobrý den, dá se nějak v cubasu udělat v jedne audio stopě, aby se jednotlivé audioeventy dohrávaly? Tzn. aby se neukončilo přehrávání prvního audioeventů začátkem dalšího? v FL studio byl na to myslím přímo čudlík, není něco takového i v cubasu?
taky by slo pouzit klasicky audio crossfade, ale upravit krivky fadu tak, aby porad hraly oba eventy.
Já to hlavně potřebuji na slepení Hatek...To by mě trefil šlak, kdybych dělal pro každou hatku nový track
ale i tak díky za nápady.

Predpokladam ze pod hatkami myslis hihatku.. Tak to kludne rob ako cely svet. Daj si ten zvuk do sampleru a potom mozes hrat aj 1/64 noty a dohraju ti cele, ked si to tak nastavis..
pocitam, ze vic jak dva eventy se ti vzdy v jednu chvili neprekryvaji - tudiz ti staci dve stopy - cik cak.. a tou grupou jsem myslel folder track jak napsal brooklyn
Jinak každopádně logika je správně na straně SW; pokud nemáš nějakou zvláštní potřebu porušovat přírodní zákony
jeden každý nový úder/práce s hihat pochopitelně ukončí do té doby znějící zvuk hihat (toto je, pokud se nepletu, i standardní nastavení snad ve všech tónových generátorech).
P.

P.