EDL z AVID

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
psiibouda
Příspěvky: 53
Registrován: 10 lis 2006 07:35

EDL z AVID

Příspěvek od psiibouda »

Potrebuji synchronizovat stopy z EDLky vytvorene v AVIDu, zvuk jsem tocil do Cantaru a podle manualu to je mozne pres program Titan, kterej je na MACka a Pro Tools. problem je, ze delam v PC a Nuendu. Nevite o nejakem programku na PC?
Dik

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

AVid by snad mal ist nacitat do protools a z neho vyplut OMF .. to potom nacitas do Nuenda ..

psiibouda
Příspěvky: 53
Registrován: 10 lis 2006 07:35

Příspěvek od psiibouda »

OMF me bohuzel nestaci, protoze ve strizne pracovali pouze z mixdown stopama a potrebuju k nim podle EDL dosadit ostatni stopy

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

psiibouda : hmm .. tak to bude asi pekna pakaren .. ozvi sa potom , ak dojdes na dake rozumne riesenie ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

psiibouda: asi nejaka stipnuta verzia avidu nie je k mani? hambim sa za taky napad, ale je logicky... avid free samozrejme edl nepodporuje

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

kexik : myslis ze AVID natiahne vawy zo svojej edlky ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

pytkin: a nie?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

kexik : neviem .. nepoznam avid .. neviem ale , ako by sa taka funkcia mohla volat ..

psiibouda
Příspěvky: 53
Registrován: 10 lis 2006 07:35

Příspěvek od psiibouda »


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

jo.. softy vyzeraju dobree ..

Odpovědět