export z cubasu
export z cubasu
Dobrý den, mám takový problém když exportuju z cubasu více audio stop mě se vyexportuje do mp3 jky jenom jedna stopa už jsem hledal kde by to mohlo být jen označené že jenom tu stopu má exportovat ale marně pls poradtě jak z toho vyváznouot????? prostě export, potom audio mixdown do mp3 a je tam jen jedna stopa. newím co s tím.
Export Audio Mixdown v Cubase funguje jednoduše a velice průhledně: exportují se všechny audio/VSTi stopy, které nejsou ve stavu MUTE nebo Record Ready (tuším) a při exportu si můžeš vybrat, zdali chceš použít automatizaci nebo ne. Je třeba mít L a R lokátory nastavené na začátek a konec skladby (tedy odkud-kam se exportuje). Pak tam není jiná další záludnost a export je takový jak má být.
P.
P.
Dyk uz to tady vsecko bylo receno! Chces export celyho mixu nebo jenom nejaky stopy? Proste proverit solo-mute a routing stop, LR lokatory, automatizaci, pri export_audio_mixdown vybrat spravny channel nebo bus (pro cely mix je main out) a spravny format wav ci mp3 (plus cela rada nastaveni, ale vsechny jsou zrejme) Jinak je tam jeste "real time" export, kdy to behem exportu i prehrava -pro kontrolu.
Naposledy upravil(a) vras dne 12 led 2009 11:21, celkem upraveno 1 x.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
Re: export z cubasu
ja predpokladam, ze to bude chyba "skusobnej" verzie CS4, aj ked je to od AIR.
Mam totiz rovnaky problem - pri SX3 projektoch mi vyexportuje iba 1 stopu,
pri novom projekte mi urobi toto:

nastavenia, si myslim, mam v poriadku.
Obrazok je v megamalom rozliseni, uz sa mi to nechce znova otvarat - lebo to podstatne je viditelne:
nie je viditelne nic v lavej polovici exportovacieho okna, teda sa neda nastavit vystup.
Mam totiz rovnaky problem - pri SX3 projektoch mi vyexportuje iba 1 stopu,
pri novom projekte mi urobi toto:

nastavenia, si myslim, mam v poriadku.
Obrazok je v megamalom rozliseni, uz sa mi to nechce znova otvarat - lebo to podstatne je viditelne:
nie je viditelne nic v lavej polovici exportovacieho okna, teda sa neda nastavit vystup.
Re: export z cubasu
ehm, na inom fore som sa docital, ze to robi skin z CS5, ktory sa tam dal ako bonus. Idem skusit vratit povodny skin z CS4
..ano, je to tak, uz to exportuje ako rodiaca fenka.
Do CS4 od AIR si nedavajte skin "CS5", lebo nic nevyexportujete.
..ano, je to tak, uz to exportuje ako rodiaca fenka.
Do CS4 od AIR si nedavajte skin "CS5", lebo nic nevyexportujete.
export z cubasu
Dobrý den, mám jeden dotaz ke Cubasu 5.1
Jak vyexportuji vícestopou nahrávku do JEDNÉ stopy
Díky

Jak vyexportuji vícestopou nahrávku do JEDNÉ stopy
Díky