export z cubasu

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

export z cubasu

Příspěvek od pyros » 12 led 2009 00:34

Dobrý den, mám takový problém když exportuju z cubasu více audio stop mě se vyexportuje do mp3 jky jenom jedna stopa už jsem hledal kde by to mohlo být jen označené že jenom tu stopu má exportovat ale marně pls poradtě jak z toho vyváznouot????? prostě export, potom audio mixdown do mp3 a je tam jen jedna stopa. newím co s tím.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 12 led 2009 07:48

Export Audio Mixdown v Cubase funguje jednoduše a velice průhledně: exportují se všechny audio/VSTi stopy, které nejsou ve stavu MUTE nebo Record Ready (tuším) a při exportu si můžeš vybrat, zdali chceš použít automatizaci nebo ne. Je třeba mít L a R lokátory nastavené na začátek a konec skladby (tedy odkud-kam se exportuje). Pak tam není jiná další záludnost a export je takový jak má být.

P.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 12 led 2009 09:05

Export audio mixdown umozni zadat channel nebo bus, ktery chces exportovat - cely mix je "main out" - vzdy vznika ale jen jeden vystupni soubor! Pokud ti jde ale o to exportovat vice kanalu soucasne do separatnich wav/mp3, tak to ani nehledej, to Cubase 4.5 stale jeste neumi.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 12 led 2009 09:12

2vras: výběr channel/bus pro export je výsadou C4 a výš?

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 12 led 2009 09:14

V 3.1 SX to urcite bylo taky, starsi neznam

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 12 led 2009 09:20

2pavlii: jeste k tomu C4 vers. starsi - pro export muze byt zajimave, ze C4 prinesla routing temer bez omezeni (veci, ktere 3.1 neumela, napr. presmerovat group do predesle groupy atp.), konkretne ale ten export audio mixdown nejak zasadnich zmen myslim nedoznal..

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 12 led 2009 11:14

no mám SX 3 a newím čít to je šlo mi to normálně a ted to nejde nic jsem umislně nenastavoval.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 12 led 2009 11:20

Dyk uz to tady vsecko bylo receno! Chces export celyho mixu nebo jenom nejaky stopy? Proste proverit solo-mute a routing stop, LR lokatory, automatizaci, pri export_audio_mixdown vybrat spravny channel nebo bus (pro cely mix je main out) a spravny format wav ci mp3 (plus cela rada nastaveni, ale vsechny jsou zrejme) Jinak je tam jeste "real time" export, kdy to behem exportu i prehrava -pro kontrolu.
Naposledy upravil(a) vras dne 12 led 2009 11:21, celkem upraveno 1 x.

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 12 led 2009 11:21

no už jsem to vyřešil takže v tpohodě jinak dík za rady.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 led 2009 13:17

hlavne ked das PLAY a vsetko hra .. tak potom das EXPORT > MIX DOWN a vyberies si ten isty vystup z ktoreho pocuvas .. tak sa ti musi vyexportovat to co pocujes ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 12 led 2009 13:36

2pyros: nás ani tak nezajímá, žes to vyřešil - to je jen vpořádku :-D ale zajímá nás hlavně JAK jsi to vyřešil a KDE byla chyba! Jinak se z toho nikdo nepoučí - ani my ani nikdo další, kdo si to tu přečte...

Tak plíííz nějaké info ;-) Dík!

P.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 12 led 2009 15:01

pavlii píše:2vras: výběr channel/bus pro export je výsadou C4 a výš?
ne, mam to i ve trojce.

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: export z cubasu

Příspěvek od boro » 12 říj 2009 19:10

ja predpokladam, ze to bude chyba "skusobnej" verzie CS4, aj ked je to od AIR.
Mam totiz rovnaky problem - pri SX3 projektoch mi vyexportuje iba 1 stopu,
pri novom projekte mi urobi toto:
Obrázek

nastavenia, si myslim, mam v poriadku.

Obrazok je v megamalom rozliseni, uz sa mi to nechce znova otvarat - lebo to podstatne je viditelne:
nie je viditelne nic v lavej polovici exportovacieho okna, teda sa neda nastavit vystup.

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: export z cubasu

Příspěvek od boro » 12 říj 2009 19:18

ehm, na inom fore som sa docital, ze to robi skin z CS5, ktory sa tam dal ako bonus. Idem skusit vratit povodny skin z CS4

..ano, je to tak, uz to exportuje ako rodiaca fenka.
Do CS4 od AIR si nedavajte skin "CS5", lebo nic nevyexportujete.

mhdv
Příspěvky: 1
Registrován: 18 kvě 2012 23:56

export z cubasu

Příspěvek od mhdv » 19 kvě 2012 00:00

Dobrý den, mám jeden dotaz ke Cubasu 5.1
Jak vyexportuji vícestopou nahrávku do JEDNÉ stopy :)
Díky :) :)

Odpovědět