Funguje timestretch v cubase SX4?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Vrsak
Příspěvky: 142
Registrován: 08 čer 2002 16:55

Funguje timestretch v cubase SX4?

Příspěvek od Vrsak » 11 pro 2009 16:34

Ahoj,
funguje timestretch v Cubase SX4? Ve dvojce to fungovalo v pohodě v trojice, když jsem pracoval ve wavech posouval a stretchoval tak to házelo podivuhodné zvukové vlnky, takový kazy. Takže jsem je dělal ve dvojce.
Díky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21262
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Funguje timestretch v cubase SX4?

Příspěvek od Pytkin » 11 pro 2009 16:51

v nuende 4 to funguje ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: Funguje timestretch v cubase SX4?

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 11 pro 2009 16:54

Vrsak píše:Ahoj,
funguje timestretch v Cubase SX4? Ve dvojce to fungovalo v pohodě v trojice, když jsem pracoval ve wavech posouval a stretchoval tak to házelo podivuhodné zvukové vlnky, takový kazy. Takže jsem je dělal ve dvojce.
Díky
jo, to je fakt, ale kdyz se defaultni algoritmus v preferencich (v trojce; aspon v nuendo to tak je) prepne z nejkvalitnejsiho na neco podradnejsiho, zacne to fungovat. kazdopadne trapnej bug, typicka steinbergovina.

Vrsak
Příspěvky: 142
Registrován: 08 čer 2002 16:55

Re: Funguje timestretch v cubase SX4?

Příspěvek od Vrsak » 11 pro 2009 17:06

Ve trojce nefungovalo ani jedno nastavení - pouze jen dvojka a tam fungovali všechny. Právě otázka zda to opravili do té čtyřky

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 752
Registrován: 26 led 2008 00:18

Re: Funguje timestretch v cubase SX4?

Příspěvek od nixx » 11 pro 2009 19:24

Jen se zeptam... proc resis ctyrku? Ona uz je petka :-) Jo a btw. uz to neni SX, nybrz jen Cubase 4, Cubase 5. Jen pro upresneni ;-)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Funguje timestretch v cubase SX4?

Příspěvek od komasix » 11 pro 2009 19:45

...třeba nekrade jako já :?

Vrsak
Příspěvky: 142
Registrován: 08 čer 2002 16:55

Re: Funguje timestretch v cubase SX4?

Příspěvek od Vrsak » 14 pro 2009 18:17

Jojo tak tak už řeším pětku...předpokládám, že funguje timestretch


Odpovědět