Grafický přehled funkcí kláves pro CUBASE/NUENDO

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 led 2008 16:02

tamango : len ta klavesnica bude tak draha .. ci sa nebudes na nej bat pisat :) ale ne .. je fakt ze to bude fajn ..

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 30 led 2008 16:08

Jo, klávesnice se takový dělají, ale jsou drahý. Nicméně si můžeš koupit přelepky a nalepit na libovolnou klávesku za pár šupů.
Viz. http://www.editorskeys.com/
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
Tamango
Příspěvky: 103
Registrován: 13 úno 2003 08:44

Příspěvek od Tamango » 30 led 2008 16:17

Pytkin píše:tamango : len ta klavesnica bude tak draha .. ci sa nebudes na nej bat pisat :) ale ne .. je fakt ze to bude fajn ..
to mi je jasné ... ale uznaj, že je to sakra dobrý nápad ... ale 370? je za klávesnicu riadna pálka ... ale aj tak sa mi páči :-)

http://www.artlebedev.com/everything/optimus/
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...

ambivalence
Příspěvky: 53
Registrován: 12 pro 2005 19:46

Příspěvek od ambivalence » 03 úno 2008 22:17

Tamango: Keby stála celá klávesnica 370€ tak si ju aj kúpim. Za tú cenu máš OLED len jeden kláves. Ak chceš mať vyčačkané komplet všetky klávesy, tak si zapýtajú 1257.14 €
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85

Uživatelský avatar
Tamango
Příspěvky: 103
Registrován: 13 úno 2003 08:44

Příspěvek od Tamango » 04 úno 2008 08:05

tak to som netušil ... ostáva už iba pri snívaní :(
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29

Příspěvek od upman » 04 úno 2008 18:28

Diky, super - lec nemas totez pro Abletona? Bodlo by se mi...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 04 úno 2008 22:05

Upman... Nemám, ale pokud víš že to existuje, tak se mi ozvi a zkusím to sehnat.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 04 úno 2008 22:10

Nebo, pokud mi někdo pošle zkratky pro jakýkoli DAW, tak rád udělám graficky přehledně zpracovanou kartu, obdobně jako pro Cubase nebo Pro Tools.

Hoši, do toho. Pošlete zkratky k SONARu a KONTAKTu, ABLETONu, FRUITY LOOPS atd...

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 05 úno 2008 13:54

tady je jeste jedna verze hotkeys pro cubase sx

http://img131.imageshack.us/img131/597/ ... ence8r.jpg

EDIT> koukam,ze to je ale uz z verze 1.0, tak snad se tam toho moc nemenilo :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 05 úno 2008 14:58

aha ... typek pise ze to treba dat na desktop .. to je zaujimava idea :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 05 úno 2008 15:12

inak teraz existuju samolepky na ktore cez inject vytlacit plnofarebne co potrebujes, je to dost dobre.. nejak tak by to slo tam narvat... otazka ale je ako to dlho vydrzi na tej klavesnici ked to neustale pouzivas.. predsa len tie vodo-nalepky su daleko odolnejsie.. lepka by sa mohla zacat zosuchovat po nejakom case...

a ten obrazok by chcelo spravit vektorovy, tento je moc rastrovany, je tam velky sum..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 úno 2008 15:25

fruityloops ma tak malo skratiek, ze sa to neoplati vyrabat...

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 05 úno 2008 17:55

BS: Super, díky. Snad nebude vadit, když si to dám na web? Jen pro doplnění, aby to bylo pospolu... Jinak, na ploše mám příliš mnoho ikon, ale šlo by to pořešit :-)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 08 úno 2008 23:53

A´t koukám jako koukám (http://img131.imageshack.us/img131/597/ ... ence8r.jpg), tak nemohu najít klávesu pro MONITOR on/off. Já t používám čast a při nahrávání pořád šahat po myši už mě unavuje...

ambivalence
Příspěvky: 53
Registrován: 12 pro 2005 19:46

Příspěvek od ambivalence » 09 úno 2008 13:28

delay: Možno by ti vyhovovalo toto: choď do Preferences, záložka VST a nastav si Auto Monitoring na While Record Enabled. Potom už stláčaj len R.
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85

Odpovědět