Grr, nefunguje mi zadne VST :(
Grr, nefunguje mi zadne VST :(
Nazdarek,
preinstaloval jsem pocitat a ejhle - v Cubase mi nefacha najednou MIDI. Asi nejake nastaveni nebo co, kazdopadne:
- pripojim si VST nastroj
- v MIDI kanalu nastavim in All midi inputs, v Out VST nastroj
- zahraju na keyboard - Cubase mi signalizuje, ze dostava MIDI vstupy, ale VST nehraje.
Co mam blbe nastaveny?
Diky
-upman
preinstaloval jsem pocitat a ejhle - v Cubase mi nefacha najednou MIDI. Asi nejake nastaveni nebo co, kazdopadne:
- pripojim si VST nastroj
- v MIDI kanalu nastavim in All midi inputs, v Out VST nastroj
- zahraju na keyboard - Cubase mi signalizuje, ze dostava MIDI vstupy, ale VST nehraje.
Co mam blbe nastaveny?
Diky
-upman

Last update je ale, ze bud mam blbou pamet, pripada mi to, nebo to mam zavirovany

Myslim, ze casove nejrychlejsi a nejefektivnejsi bude kompletni zazalohovani potrebnych dat, naformatovani disku a nova cista instalace vseho. Je to sice opruz, ale nejucinnjsi.
Paklize se ti do toho nechce, preinstaluj pouze MIDI a audio ovladace. Kdyz to nepomuze, sestrel vsechny hudebni softy, preinstaluj audio a MIDI ovladace a nainstaluj hudebni softy znova. No a kdyz to nepomuze...
viz radu na zacatku (=je to nejspolehlivejsi reseni!
)
Kdysi mi brutalne zamrzaval SoundDiver, ze jsem si to malem hazel. Nakonec pomohlo obycejne preinstalovani ovladacu pro USB/MIDI interface a vse jelo jak z praku.
Paklize se ti do toho nechce, preinstaluj pouze MIDI a audio ovladace. Kdyz to nepomuze, sestrel vsechny hudebni softy, preinstaluj audio a MIDI ovladace a nainstaluj hudebni softy znova. No a kdyz to nepomuze...

Kdysi mi brutalne zamrzaval SoundDiver, ze jsem si to malem hazel. Nakonec pomohlo obycejne preinstalovani ovladacu pro USB/MIDI interface a vse jelo jak z praku.
Dik za typ, presne to sem si myslel, ale je zapnute:( Prisel jsem ale na zajimavou vec: kdyz pustim prvni Gigastudio, tak mi funguje naprosto bez problemu, taha i GS3 vzorky. Potom ho shodim, pustim cubase a mam problemy popsane viz vyse. Ukoncim cubase a pustim GS3 a ejhle - nefunguje mi MIDI, tj. nejen ze dostavam varovani, ze je problem s MIDI, ale samozrejme kdyz hraji, tak neni nic slyset. Mimo jine mi zacne GS3 blbnout, nejdou nahrat vzorky > 800MB. Vypada to jasne na to, ze cubase je nejaky nakopnuty... Musim zkusit sehant jiny build.
Puvodne sem sazel na a) vira, b) spatnou pamet. Vcera jsem ale udelal testy a vsechno funguje naprosto bez problemu, testy OK, takze je to SW.
Puvodne sem sazel na a) vira, b) spatnou pamet. Vcera jsem ale udelal testy a vsechno funguje naprosto bez problemu, testy OK, takze je to SW.
Stejnej problem
No mam stejnej problem.. Mam Nuendo 3.1. Kdyz mackam klavesy, midi active signalizuje, ze signal do Nuenda leze, ale VST nehraji. No ale kdyz poklikam do key editoru a aktivuju tlacitko "MIDI Input", tak kdyz hraju na klavesy, normalne z VSTcka leze zvuk. Kdyz zavru okno key editiru a hraju, zase nic z beden neleze. Jo a ta vizualizace toho ze leze dovnitr midi signal je cervena, pritom si pamatuju ze byvala zelena. Nemate nakej napad? Vsechno mam samozrejme nastavene standardne..
Creampudding studio