Ja triggerovat bici v Cubae SX?
-
martin
Ja triggerovat bici v Cubae SX?
-
*wolli
-
DodoMusic
No vy ste mu teda pomohli.
audio stopu otvor .. potom pravy gombik -> Hitpoints ->Calulate
tym sa ti oznacia jednotlive udery .. dolad rucne ak treba .. nastav citlivost ..
A teraz treba z Hitpoints spravit midi .. A to neviem jak sa robi .. Jedine riesenie som objavil , ze si spravi groove kvantizacnu mapu .. A tu potom pouzijes .. Ale to by snad malo ist spravit aj dako rozumnejsie .. Budem to este hladat ..
audio stopu otvor .. potom pravy gombik -> Hitpoints ->Calulate
tym sa ti oznacia jednotlive udery .. dolad rucne ak treba .. nastav citlivost ..
A teraz treba z Hitpoints spravit midi .. A to neviem jak sa robi .. Jedine riesenie som objavil , ze si spravi groove kvantizacnu mapu .. A tu potom pouzijes .. Ale to by snad malo ist spravit aj dako rozumnejsie .. Budem to este hladat ..
-
martin
Hmm .. Toto mi pripada jak ignoracia .. To fakt vsetko potrebujes dostat pod nos ??? Len tak zo zaujimavosti otvorim Google, natukam drumagog .. a hned prvy link : www.drumagog.com (dost divna adresa, ze ? taka nezvycajna) ..
Používám na kopák audiotrig/už se to tu řešilo/,ale dynamika spíš nic než moc,samply tahám z Battery,Kontaktu,Plugsoundu i Hypersonicu.Mám to nastavený,že ani nemusím nic moc opravovat.Podle mě virbl triggerovat smysl nemá,je to moc poznat a na nějaký ghosts to už vůbec nebude,i přeslech hi-hat nebo kopáku do virblovýho mikrofonu je hlasitější.Samply se hoděj akorát tak na "čtyři rány do zdi".V midi se dá doeditovat leccos,ale chce čas a je to celkem piplačka.Brát hlavní hlasitej úder ze sampleru a k původní stopě ho přimíchávat se mi moc neosvědčilo,jak jsem psal výše ,nezní to přirozeně /teda pro akustickou a rockovou muziku/.
Z doby kdy jsem hrál na pady tady mám Alesis DM5,ale jsem línej furt přepojovat midi kabel,tak DM5 odpočívá a ten soft mi na kopák do toho bigbítu úplně stačí...
možná by stálo za to zkusit tohle http://www.kvraudio.com/get/975.html ,ale zkušenost bohužel nemám
Z doby kdy jsem hrál na pady tady mám Alesis DM5,ale jsem línej furt přepojovat midi kabel,tak DM5 odpočívá a ten soft mi na kopák do toho bigbítu úplně stačí...
možná by stálo za to zkusit tohle http://www.kvraudio.com/get/975.html ,ale zkušenost bohužel nemám