Ja triggerovat bici v Cubae SX?
Ja triggerovat bici v Cubae SX?

No vy ste mu teda pomohli.
audio stopu otvor .. potom pravy gombik -> Hitpoints ->Calulate
tym sa ti oznacia jednotlive udery .. dolad rucne ak treba .. nastav citlivost ..
A teraz treba z Hitpoints spravit midi .. A to neviem jak sa robi .. Jedine riesenie som objavil , ze si spravi groove kvantizacnu mapu .. A tu potom pouzijes .. Ale to by snad malo ist spravit aj dako rozumnejsie .. Budem to este hladat ..
audio stopu otvor .. potom pravy gombik -> Hitpoints ->Calulate
tym sa ti oznacia jednotlive udery .. dolad rucne ak treba .. nastav citlivost ..
A teraz treba z Hitpoints spravit midi .. A to neviem jak sa robi .. Jedine riesenie som objavil , ze si spravi groove kvantizacnu mapu .. A tu potom pouzijes .. Ale to by snad malo ist spravit aj dako rozumnejsie .. Budem to este hladat ..
Hmm .. Toto mi pripada jak ignoracia .. To fakt vsetko potrebujes dostat pod nos ??? Len tak zo zaujimavosti otvorim Google, natukam drumagog .. a hned prvy link : www.drumagog.com (dost divna adresa, ze ? taka nezvycajna) ..
Používám na kopák audiotrig/už se to tu řešilo/,ale dynamika spíš nic než moc,samply tahám z Battery,Kontaktu,Plugsoundu i Hypersonicu.Mám to nastavený,že ani nemusím nic moc opravovat.Podle mě virbl triggerovat smysl nemá,je to moc poznat a na nějaký ghosts to už vůbec nebude,i přeslech hi-hat nebo kopáku do virblovýho mikrofonu je hlasitější.Samply se hoděj akorát tak na "čtyři rány do zdi".V midi se dá doeditovat leccos,ale chce čas a je to celkem piplačka.Brát hlavní hlasitej úder ze sampleru a k původní stopě ho přimíchávat se mi moc neosvědčilo,jak jsem psal výše ,nezní to přirozeně /teda pro akustickou a rockovou muziku/.
Z doby kdy jsem hrál na pady tady mám Alesis DM5,ale jsem línej furt přepojovat midi kabel,tak DM5 odpočívá a ten soft mi na kopák do toho bigbítu úplně stačí...
možná by stálo za to zkusit tohle http://www.kvraudio.com/get/975.html ,ale zkušenost bohužel nemám
Z doby kdy jsem hrál na pady tady mám Alesis DM5,ale jsem línej furt přepojovat midi kabel,tak DM5 odpočívá a ten soft mi na kopák do toho bigbítu úplně stačí...
možná by stálo za to zkusit tohle http://www.kvraudio.com/get/975.html ,ale zkušenost bohužel nemám