Cubase je SX 3.1.
Jak propijit PROTEUS X a CUBASE SX?
Jak propijit PROTEUS X a CUBASE SX?
Včera jsem si nainstaloval E-MU Proteus X LE. Pokud dobře chápu, měl by běžet pod Cubase jako VST Instrument. V menu Devices - VST Instrument [color=#]se mi však nezobrazila příslušná nabídka na Proteus. Ani jiným způsobem jsem nedokázal přijít na to, jak funkčně propojit. Nevím zda tento letmý popis stačí na to, aby jste mi mohli poradit?[/color] V manuálu Proteusu je vyobrazeno jen menu Devices - VST Instrument, kde je vyobrazen Proteus jako jedna z voleb, což já teda nemám
Cubase je SX 3.1.
Cubase je SX 3.1.
Naposledy upravil(a) delay dne 18 kvě 2006 11:42, celkem upraveno 1 x.
Zkontroluj si, zdali se příslušné DLL nainstalovalo do sdíleného adresáře Steinberg\VST Plugins. Případně zjisti nejdřív, jestli ti Cubase tenhle synth zaregistrovala (Devices - Plug-in Information), měl by tam být uvedený. Pokud není a DLL synthu se ti na disku vyskytuje (někde), mohlo by i fungovat přidat do seznamu další sdílený adresář VST Plug-ins (v popsaném dialogu pomocí Add... tlačítka).
P.
P.
Nuz ja to nainstalovane nemam, ale viem, ze Proteus X je aj standalone aj VSTi.......v com spociva rozdiel LE verzie to netusim.....na nete sa o tom tiez nejako nerozpisuju.....viem len ze to je v baliku k nejakym ich HW produktom...este ma napada...skontroluj si do akej directory sa to nainstalovalo...... a ked to nieje standardne tam kde mas ostatne VSTi tak skontroluj ci mas tuto directory v Cubase nastavenu ako zdielany VST folder.....
2delay: Standalone obecně je, že to spustíš i samostatně bez hostitelské aplikace, čiže to má vlastní audio engine. Předpokládám ale, že to vyžaduje samozřejmě hlavní EXE soubor - jak jinak to taky spustit samo o sobě, že
pokud tam je jen DLL nebo i další věci nespustitelné, nainstalovala se ti jen VSTi verze (takže forma plugin).
P.
P.
hubert:
OK, takže radíš v podstatě do co pavlii, takže to by mohl být problém.
Jinak já ten soft dostal ke zvukovce E-MU 1212m a chtěl jsem to teda vyzkoušet...a jak píšeš, na webu se o tom moc nedočtu. Ale tuším, že by mohl být problém v tom sdílení VST adresáře, nebo? vím, že něco se naistalovalo pod složku CREATIVE PROFESSIONAL, a přímo pod sloužku VST CUbase jsem nekoukal.
Díky chlapci. Pokud nezafunguje, tak zítra jsem tu zas
.
OK, takže radíš v podstatě do co pavlii, takže to by mohl být problém.
Jinak já ten soft dostal ke zvukovce E-MU 1212m a chtěl jsem to teda vyzkoušet...a jak píšeš, na webu se o tom moc nedočtu. Ale tuším, že by mohl být problém v tom sdílení VST adresáře, nebo? vím, že něco se naistalovalo pod složku CREATIVE PROFESSIONAL, a přímo pod sloužku VST CUbase jsem nekoukal.
Díky chlapci. Pokud nezafunguje, tak zítra jsem tu zas
stiahni si vsthost.exe a v nom rovno otvor to .dll ak teda vies kde je
http://www.hermannseib.com/vsthost.htm
ak to pofici, mas len problem s cubase...
http://www.hermannseib.com/vsthost.htm
ak to pofici, mas len problem s cubase...