Je k dispozici update CUBASE 7.06

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
EMOTIKONE
Příspěvky: 62
Registrován: 17 pro 2009 14:02

Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od EMOTIKONE » 19 zář 2013 13:18

Další update C7 http://www.steinberg.net/en/support/dow ... ase_7.html
Cubase 7.0.6 September 2013
This maintenance update introduces the following improvements:
MixConsole now features better overall visibility and resize and window restore behavior. Depending on the zoom level, the channel names are now displayed on two lines instead of one and the font is rescaled for better readability. Mono /stereo /surround channel
format now sports corresponding visual symbols. The Pre, Sends and Quick Control sections now feature consistent behavior of overlay controls. In addition the order of MIDI insert effects can now be changed, and individual MIDI effects can be copied via drag and drop.
One - click plug-in access Plug-ins in MixConsole can now be opened with a single mouse click on their slot position. Workspace support
The windows configuration and layout of MixConsole is now fully captured and restored when using Workspaces.
Voxengo CurveEQ 3.2.5 update The following improvements are part of this update:
Improved audio processing performance by up to 30% , A static spectrum can now be loaded from a WAV file directly, A "Load CSV" and "Save CSV" text file function has been added Version history-Known issues and solutions. Routing is now configured automatically
The EQ curve display now continously refreshes.When moving a control point close to the maximal orminimal frequency, Curve EQ remains responsive. Spectrum matching is now working correctly across all groups.Improved audio stability. To improve the overall audio stability under Windows, Cubase now ensures that the ASIO driver threads are using Windows MMCSS(Multimedia Class Scheduling Service).Improved UAD compatibility Cubase 7.0.6 features improved UAD compatibility,preventing “sample rate mismatch” issues.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od vras » 19 zář 2013 19:26

"One click plug-in access in MixConsole". To to trvalo. Ze by konecne prvni pouzitelna 7.x verze?

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 651
Registrován: 02 led 2007 04:44
Vybavení

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od markuc » 20 zář 2013 13:56

No ale moc toho tedy nevylepšili, na pultu jsou konečně čitelnější popisky u klik, ale pořád tak nějak napůl, občas je půlka posledního písmena umazaná a na další řádek to nepřepne. Samozřejmě přístup jedním klikem k otevření pluginu je věc velmi příjemná. Bylo by asi třeba se zabývat taky bugama v Halionu, některý samply začnou podivně lupat, když se použijou Expression maps, MIDI stopy některých syntů pořád nechtějí hrát od začátku a musí se celá skladba posouvat o takt a nechat tomu rozjezd atd.

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 21:15

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od Symphonic » 20 zář 2013 14:45

No vzhledem k tomu, že za chvíli to bude rok od vydání Cubase 7, skoro bych čekal, že před Vánocemi tu bude placený upgrade na Cubase 7.5 s novými vlastnostmi...

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od oldcable » 23 zář 2013 13:33

Upadate mam nainstalovany, ale teraz nemam pri prepnuti mix.F3 na druhom monitore nic. Stale sa to meni na jednom. Niekde robim chybu. Predtym som mal pekne vyuzite dva. Poradi niekto na co som zabudol?

funkcorp
Příspěvky: 21
Registrován: 23 zář 2013 14:28

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od funkcorp » 23 zář 2013 14:32

V mixu - pravou myší v horním toolbar (mimo ikony) - zaškrtnout Always on Top.

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od oldcable » 23 zář 2013 19:05

Staroba choroba, dik moc.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od vras » 26 zář 2013 03:02

Zkouším C7.06 a stále ještě narážím na docela klíčově věci, které jsou oproti 6.5 směrem zpět. Používáte někdo sidechain v C7? Dosud byl normálně v sendech pre-postfader, teď tam je jenom post fader???? Fakt se to nedá nikde přepnout?

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1940
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od Stan » 26 zář 2013 10:03

Máš 2 možnosti pravý klik na slot a zvol položku move to pre-fader či při otevřeném panelu máš na pravo sends a na slotu uprostřed nahoře je ikonka(tečka) post/pre.Více v manuálu str. 238
Přílohy
postpre.png
postpre.png (240.55 KiB) Zobrazeno 548 x

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od vras » 26 zář 2013 12:07

Stan: Dik! Vtipne ukryto, castecne je to asi i zvykem, ale cele to nove C7 rozhrani mi obecne pripadne jaksi neintuitivni, tezko ovladatelne a co hur, jeste stale nedoladene, s chybama

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1940
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Je k dispozici update CUBASE 7.06

Příspěvek od Stan » 26 zář 2013 12:38

Nic na světě není dokonalý. :wink:

Odpovědět