Jeden projekt hraje druhý ne

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 19:28

Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od Bery4B » 01 čer 2012 10:36

Jednoduse kdyz zapnu cubase(sx5) a vlozim projekt ktery jsem drive vklidu prehraval tak dnes mi vnem proste zvuk nejede...a kdyz udelam novy projekt tam zvuk zase hraje...a i v nekterych z ulozenych zvuk hraje....premyslim cim to muze byt kontroloval sem nastaveni zda je vse stejne u hrajicich i nehrajicich projektu ale tusim ze jsem neco musel prehlednout...za kazdou radu budu rad...zaroven me docela stve kdyz mam zaple cubase a nejdou my ostatni zvuky pocitace...(pr: prehravac,google chrome...atd...)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od Pytkin » 01 čer 2012 10:37

skontroluj F4 - nastavenie vystupov .. v projektre ktory nehraje .. na transport bare mas indikator vystupu .. tak ukazuje , ze hra ?

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 19:28

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od Bery4B » 01 čer 2012 10:44

udelal jsem screen hrajiciho a nehrajiciho projektu http://leteckaposta.cz/206424008

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od pavlii » 01 čer 2012 10:58

Jo - systémově to je OK, ale postrádám informaci (z Inspektora nevo VST Mixeru), kam je routován výstup těch audio stop.

P.

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 19:28

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od Bery4B » 01 čer 2012 11:28

kde najdu? v cubase moc dlouho nedelam ;)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od pavlii » 01 čer 2012 12:15

Najdeš tam, kde jsem napsal (Inspektor, VST Mixer). Viz manuál.

P.

rastis
Příspěvky: 2872
Registrován: 27 úno 2005 22:23

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od rastis » 01 čer 2012 14:02

cosi sa mi zda, ze ked som otvoril Cubase SX3 projekt v Cubase 5, tak to malo vsetky sable na vsetkych stopach a busoch stiahnute uplne dole a preto to nehralo.

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 19:28

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od Bery4B » 02 čer 2012 12:46

nemyslis asi tenhle mixer ze? http://leteckaposta.cz/483888467 nic jinyho sem neneasel zadnej inspektor ani vst mixer xD

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 19:28

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od Bery4B » 02 čer 2012 12:46

a manual kde to najit sem treba a youtube taky nenasel

rastis
Příspěvky: 2872
Registrován: 27 úno 2005 22:23

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od rastis » 02 čer 2012 13:18

Bery4B píše:nemyslis asi tenhle mixer ze? http://leteckaposta.cz/483888467 nic jinyho sem neneasel zadnej inspektor ani vst mixer xD
vsak nad kazdou z tych sabiel mas napisane, ze "no bus", cize Ti signal z nich nikam nevedie... nastav tam, ze kam ma zvuk ist, najprv to zadefinuj v F4, ako Ti pisal Pytkin

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 19:28

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od Bery4B » 02 čer 2012 13:25

ok skusim

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 19:28

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od Bery4B » 02 čer 2012 13:32

jo uz je vse ok diky :)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od pavlii » 02 čer 2012 15:42

Jinak jsme samozřejmě myslel ten mixer a ono je těžké mít manuál k čórnutému produktu...jinak si to neumím vysvětlit. Pokud máš Cubase legálně, tak bych doporučil i méně lenosti a zjistíš, že složka Documentation svůj obsah neobsahuje zbytečně!

P.

Bery4B
Příspěvky: 133
Registrován: 01 pro 2011 19:28

Re: Jeden projekt hraje druhý ne

Příspěvek od Bery4B » 02 čer 2012 16:12

jo toho sem si vsiml :) ale rads si necham tady poradit xD

Odpovědět