kdo ukaze zaklady prace s midi audiem v Cubase 3SX ?
kdo ukaze zaklady prace s midi audiem v Cubase 3SX ?
Najde se nekdo kdo zvlada praci s midi ( editace,vlozeni kontroleru,kresleni kontroleru tuzkou atp) a audiem (vyber vstupu,routing, vsti, atd) alespon na takove urovni aby to byl schopny vysvetlit zacatecnikovi.Nejlepe pres skype.
Predstavuju si to takhle,priklad:
Jak vytvorim midi track ???
Insert,track,midi.
Jak vlozim eq na stopu?
Postav se na konkretni stopu,insert,vsti,plugins, eq.
Jde mi o seznameni toho,co budu potrebovat,je toho strasne malo...A taky o cas,predpokladam ze vic nez hodinu nezdrzim.Je mnohem snadnejsi ten system pochopit s nekym,kdo jej zna.
Sonaru dam asi sbohem,nerozumi si velmi s moji kartou,nejdriv jsem dlouze resil proc mi nejedou vsti,ted resim proc mi nechce nahravat ve 24 bitech a nehodlam stale prichazet na nove zadrhely.Podotykam ze je to asi extrem ktery se u jinych neprojevi.
Svuj skype kontakt dam do soukrome posty.Dik za pochopeni a nestydte se -)))
Predstavuju si to takhle,priklad:
Jak vytvorim midi track ???
Insert,track,midi.
Jak vlozim eq na stopu?
Postav se na konkretni stopu,insert,vsti,plugins, eq.
Jde mi o seznameni toho,co budu potrebovat,je toho strasne malo...A taky o cas,predpokladam ze vic nez hodinu nezdrzim.Je mnohem snadnejsi ten system pochopit s nekym,kdo jej zna.
Sonaru dam asi sbohem,nerozumi si velmi s moji kartou,nejdriv jsem dlouze resil proc mi nejedou vsti,ted resim proc mi nechce nahravat ve 24 bitech a nehodlam stale prichazet na nove zadrhely.Podotykam ze je to asi extrem ktery se u jinych neprojevi.
Svuj skype kontakt dam do soukrome posty.Dik za pochopeni a nestydte se -)))
Ono nastesti po vcerejsim nastaveni karty to vypada relativne podobne,intuitivne...Neznal jsem figle jako F3,F4,F11 ... A hlavne,diky vcerejsim dotazum jsem prisel na to,kde jsem udelal chybu ze mi nesel sonar jak jsem potreboval,bylo nutne zmenit bitovou hloubku i v global nastaveni,nejen v audio zalozce.Takze chyba nebyla v sonaru,ale ve mne.