Kompresor MJUC problém
Kompresor MJUC problém
Zdravím, z nějaké nostalgie či co jsem po letech občasného používání demo verze kompresoru Klanghelm MJUC koupil plnou verzi, 24 dolarů, celkem pohoda...líbí se mi jeho klidný zvuk. Objevil jsem ale problém - pokud ho použiju jako buss kompresor na stereo bussu a směřuji do něj mono stopy, tak kompresor na pravé straně panoramy nepracuje. Popřepínal jsem dual mono, stereo i mono zapojení a nic. Typický příklad: bici buss sběrnice do které jsem nasměroval mono stopy kick, snare uprostřed, a mono hihat třeba doprava plus stereo overhead atd - vše vpravo prostě nekomprimuje. Vypadá to, že v tomto zapojení MJUC nezpracuje pravý signál. V mono režimu jak jednotlivých tracků vše v pohodě, dokonce i na samostatném stereo tracku audio stopy vše běží jak má....něco jsem přehlédl? Není to žádné neštěstí, moc nestál, nicméně mě to zajímá. Jiné kompresory pracují normálně . Díky za poznatky.
Re: Kompresor MJUC problém
Píšou, že máš kliknout na indikaci mono/stereo vlevo vedle rafičky. Zkusils?
Re: Kompresor MJUC problém
Tak zpět, špatně jsem to četl. Ono to má jen jeden budík a při nastavení panoramy úplně doprava přestane ukazovat GR útlum. IN/OUT ukazuje správně. I na indikátorech cubase ale to ztlumení je patrné, na obou kanálech stejně. Je to trochu nešikovné, ale už je to prostě stará mašina a asi to nechtěj překreslovat na dva stereo budíky
no nic.