koupe cubase,nejake orezane verze...

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

koupe cubase,nejake orezane verze...

Příspěvek od nunu » 02 led 2007 16:54

Po problemech ktere mi nastaly v posledni dobe uvazuju zcela vazne o zakoupeni cubase,neco mensiho nej je plnohodnotna SX3 nebo 4,protoze takovy to system nevyuziju ani kdybych se vsak vite co.Nejde mi ani o vsti,jde mi o pohodlnou editaci midi,eventualne nahrani audio stopy a nasledne zpracovani jako rozstrihani na jednotlive useky a nacpani do sampleru.Nejradeji bych koupil nejake to zelezo,ke kteremu je lehka verze pribalena,mam takto uz ableton,no nikdy jsem jej neinstaloval.

Vim ze cubase dodava ke svym produktum EMU,proto byla 1616m vaznym kandidatem na pristi zvukarnu.Nevyhrala.Jsem rozhodnuty pro jinau,ovsem tam vyrobce priklada uplne jiny SW.

Nejvetsi duvod co mam pro cubase je pocet jeho uzivatelu zde a tudiz relativne rychla pomoc pri pripadnem problemu,a ze jich je.

Proto vas zadam kdo vite k cemu vsemu se cubase LE pribaluje,aby jste to zde napsali,treba to pomuze i dalsim kteri se takto rozhoduji.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4590
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 02 led 2007 16:56

Ja mam Cubase LE pribalenou u Fireboxe.

Jerry Forester
Příspěvky: 194
Registrován: 23 pro 2004 16:47

Příspěvek od Jerry Forester » 02 led 2007 17:09

Nechci tě strašit,ale to co jsem dostal k E-mu 1212m je nejen řádně ořezané,ale nešlape ani jak SX 3 od vodníků,tak ať se nanese... když to koupíš.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 02 led 2007 17:25

To by mne museli omyvat...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 02 led 2007 17:39

jasne LE verzie su dost mimo. proste to vyries SE, SL, alebo teraz STUDIO. a vyber co potrebujes, na stranke steinu to je porovnane

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 02 led 2007 17:53

Takze pokud tomu dobre rozumim,tak prilozene SW jsou uplne nanic...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 02 led 2007 17:56

nunu píše:Takze pokud tomu dobre rozumim,tak prilozene SW jsou uplne nanic...
ako sa to vezme a ako co. osobne mam skusenost len s okresanou prilozenou verziou abletonu a to bol des ako to obrali o vsetko:) mimochodom keby prilozene veci boli nejake nadupane, asi by sli sami proti sebe a biznisu. inak pozeral som tabulku kde porovnavali SL s ostatnymi a SL je fakt silene slaby

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 02 led 2007 18:13

V cem je prosim slaby,v praci s vsti,pluginama,audiem nebo midi ???Pro mne je nejdulezitejsi midi a jeho pohodlna editace,lehke kopirovani,inteligentni kvantizace.Audio je okrajove,ale nahrat par tracku zvladne i muj staricky cakewalk ktery jsem dostal kdysi k SB...

Je dost pravdepodobne ze to co je slabe pro vas,muze mne uplne dostacovat !!! Predpokladam ze tu verzi LE nikde nesezenu na vyzkouseni,a jsme tam,kde jsme byli -)))

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 02 led 2007 18:20

neviem teraz ten link no aj na www.studio.sk najdes porovnaia a odkazy

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 02 led 2007 20:14

le verze jsou povetsinou takova zvlastni dema...

gumajs
Příspěvky: 49
Registrován: 28 pro 2006 07:00

Příspěvek od gumajs » 08 led 2007 06:05

ja dostal SL3 k USB zvukovce MI4 taky od steinbergu.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 08 led 2007 08:08

Mel jsem SE3 a ted mam Studio 4. Oboji bezi jax tax OK. Ted vysel Update na Studio 4 a nejde :D pise mi to ze mam nainstalovanou jinou verzi hehe.. i kdyz mam origosku cubase studio 4 s USB klicem.. tak proste upgrade ne a ne.. ale to uz je trosku off topic.

Odpovědět