Licence Control Center -nefunguje- (Vista64)

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
spid

Licence Control Center -nefunguje- (Vista64)

Příspěvek od spid »

Po instalaci baliku Cubase 5 jsem spustil LCC, ..otevrely se dve okna. V prvnim okne: "Syncrosoft Licence Control Center" je text "Initializing". Ve druhym okne "Microsoft Windows" je text "Program Licence Control Center prestal pracovat." Nic vic se nedeje. Mam Visty 64(cz) a u Syncroftu jsem si stahl a nainstaloval posledni verzi LCC. (...pro spekulanty, co radi delaji flame: mam vse legalne = zadnej warez...)
Moje otazka zni.. Co je spatne? Cubase muzu spustit jen v ramci 25ti hodinove doby. Zkousel jsem vsechno mozny, ale s LCC nic nehne. Mam to rozmlatit palicou :evil: nebo existuje reseni? diky.

Pytkin
Moderátor

Re: Licence Control Center -nefunguje- (Vista64)

Příspěvek od Pytkin »

a LLC si si korektne nainstaloval ? instaloval 64bit verziu ?

spid

Příspěvek od spid »

stahl jsem posledni verzi:
Version: 5.4.16.0
Size: 12.3 MB
Release: June 2, 2009
eLicenser: USB- and Soft-eLicenser
Supported operating systems: Microsoft Windows 2000/XP/Vista (32 and 64 bit)

...
Pri instalaci (v instalacnim okne to ale instalovalo do ProgramFiles(x86) ) takze se to chova spis jak 32bit .. Zkusil jsem to preinstalovat, odinstalovat / nainstalovat, ale pokazde kdyz chci spustit LCC, tak to zustane zamrznuty s napisem "Program prestal pracovat" (plus samozrejme ty Microsoftacky keci, "Problem zpusobil, ze program prestal spravne fungovat. System Windows program ukonci a oznami vam, zda je k dispozici reseni.) samozrejme zadny reseni neoznamil :)
...
Nicmene Problem stale zustava. Vim ze jsem si uz dal mockrat nahubu s Vistama a o to vic konkretne s Vistama 64 (coz povazuju za jeden z vrcholu drzosti v reputaci Microsoftu - opravdu prisernej OS).
...
Zkusim jeste nainstalovat nejakou predchozi verzi LCC (pokud nejakou s podporou Vist64 nejdu) a dam vedet, jak jsem dopadl.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

neviem .. pockajme .. su tu ludia co maju Cubase 5 aj 64bit windowsi .. snad niekto napise ako to funguje u neho ..

spid

Příspěvek od spid »

Tak furt nic :( LCC proste na cz Vistach 64 nerozjedu, a to ani jednu z verzi, kterou jsem sehnal. Pomalu to zacinam vracet do krabice a dnes nebo v pondeli odnasim zpet do obchodu. co se da delat..

spid

Příspěvek od spid »

Tak jsem kontaktoval prodejce a ten mne odkazal na dodavatele (disk.cz) ..tak jsem tam napsal a uvidime, co se bude dit dal. Drzte pesti :)

spid

Příspěvek od spid »

Problem jsme resili do dneska a nic. Mel jsm posledni verzi LCC, slozky kde byl mely povoleni k zapisu, spoustel jsem ho jako admin, USB klic jsem zkousel ve vsech USB konektorech, ktere muj pocitac nabizi. Restarty, reinstall, modleni atd.. atd.. vse probehlo, ale ta jejich prokleta softwarova ochrana ochranila jejich produkt pred uzivanim pred osobou, ktera si ho legalne poridila :evil: sbohem Cubase.. valis zpet do krabice..

Odpovědět