Při -v podstatě- jakékoliv akci v cubase sx3 se hlavní pracovní okno stane nemaximilizovaným (nevim jak to jinak napsat). V důsledku čehož se některé ovladácí prvky stávají přinejmenším nepřehlednými a musí se kliknout na čtvereček maximilizace (pokaždý). Prostě se po kliknutí na eq musí použít rolovací lišta aby sem se dostal na ovladací prvky který jsou u krajů. uff...
Stává se to někomu? (dle mejch zkušeností skoro všem)
je to otázka rozlišení? nastavení?
Problém se mi podařilo vyřešit až vyselekováním oken do více monitorů. To ale teď nemůžu realizovat.
hej to je ta vec co aj mna srala.. ked som si napr. main project okno maximalizoval, a potom klikol napr F3 na zobrazenie mixpultu tak sa hlavne okno "odmaximalizuje" .... asi sa to neda vypnut.. jedine v tom odmaximalizovanom mode si ho natiahnit na co najvacsie.. maximalizovat okna v cubase nema viac menej zmysel pretoze akonahle sa prepnes do ineho tak sa ti same odmaximalizuje ...
Já mám pocit, že to není takhle pravidelný... Občas mě to taky štve, ale například při editaci pluginů atd. to nedělá. Myslím, že tenhle problém mám v rewire režimu s Fruity (mimochodem, abych se do Fruity dostal, musím shodit Cubase na lištu), jinak třeb as Acidem, Kontaktem atd ten problém není....
elektri : no .. jasne ze maximalizacia je picovina .. to je nepouzitelne .. ale nastavis si okna do velkosti ktore potrebujes .. arrange na lave okno .. mix na prave .. pluginy pod mix .. a savnes workspace .. potom otvoris lubovolny projekt , stlacis tlacitko kerym naladujes svoj workspace a si tam kde chces byt ..
já vím jak to myslíš, ale jde o to, že se ti vše nevejde na jeden workspace, a když se přepneš na okno co je v pozadí, tak se zase hlavní okno zmenší....když se pak přepneš do uloženého nastavení, tak bude zase to původní okno na pozadí, takže to nic neřeší
Pytkin: ano, ale takhle máš přece uloženou jen jednu pozici těch oken.. pokud máš nějaké v pozadí a CTRL+TAB se na ně přepneš, tak to zmenší hlavní okno Cubase..nevím proč to tak je, ale je to tak
elektri : co myslis pod pojmom hlavne okno ? predsa aj na jednom monitore si naarangujem okna ako potrebujem .. setupy si zasavujem do workspejsov a potom ich len shortcutom vyberam ..