Metronom v cubase4

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
dafson
Příspěvky: 27
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Metronom v cubase4

Příspěvek od dafson » 23 zář 2009 14:59

Prosim poradi nekdo jak se spousti metronom pri nahravani v cubase4? Mam zaply na on v setupu metronomu zaskrtle pouziti pri REC a PLAY ale pri spusteni rec zadnej metronom netika sem amik a s programem zacinam tak prosim pokud nekdo vi kde delam chybu tak potrebuju vysvetli jako totalni Lame-)

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: Metronom v cubase4

Příspěvek od marian » 23 zář 2009 15:40

stlac F4 , zalozka outputs a zaklikni tam na vystup "click"

dafson
Příspěvky: 27
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Re: Metronom v cubase4

Příspěvek od dafson » 23 zář 2009 18:05

Diky moc povedlo se !!ale asi byla chyba v necem jinym nez si psal ale stejne dekuju!

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Metronom v cubase4

Příspěvek od pavlii » 23 zář 2009 21:14

Chybka byla zjevně v tom, že ti metronom šel do výstupu, který nebyl nikam zapojen (například MIDI OUT). Aspoň bych si to teda tipnul :wink:

P.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Metronom v cubase4

Příspěvek od skeld » 03 lis 2009 15:42

marian píše:stlac F4 , zalozka outputs a zaklikni tam na vystup "click"
Teď zrovna řešim na jiném počítači ten samej problém v Cubase 3.1 a tam ve výstupech možnost zaškrtnout click není, ať hledám jak hledám. Nevíte náhodou někdo co s tim?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Metronom v cubase4

Příspěvek od Pytkin » 03 lis 2009 15:53

click ide asi do zbernice AUDITION , ci ako sa vola .. ne ?

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Metronom v cubase4

Příspěvek od skeld » 04 lis 2009 07:29

Ale kde to nastavim, nikde nevidim nějaký routing clicku, prolezl jsem všechny možný preferences a vyloženě nastavení clicku jsem nikde nenašel. U mě doma s tím problém nebyl nikdy, ale u kámoše to nemůžeme zprovoznit, nepomohla ani reinstalace.

Odpovědět